EPI is jarig en trakteert alleen vandaag nog op gratis DCOS-standaard

Ook gratis webinars over Datacenter-trends op 16 en 21 februari 

Onze datacenter-partner EPI viert dit jaar zijn dertigste verjaardag. Bij zo’n mijlpaal horen naast onze felicitaties natuurlijk ook traktaties. En wat dat betreft stelt EPI verre van teleur. Voor 1 van die traktaties geldt wel dat je er snel moet bij zijn. Alleen vandaag, woensdag 8 februari, kun je gratis een exemplaar van de DCOS®-standaard ontvangen. Dit is ’s werelds eerste, en de enige complete, standaard waarin de vereisten staan voor operatie en beheer van datacenters. Normaal kost dit document minstens 50 dollar. Dat is toch snel verdiend met 1 mailtje? Meld je direct aan via de EPI-website!

Gratis webinars: blijf jij relevant?

Zoals gezegd zijn er nog meer traktaties om de verjaardag van EPI te vieren. En deze verzorgt de baas zelf. Edward van Leent, Chairman en CEO van EPI en een veelgevraagd spreker, geeft twee gratis webinars op donderdag 16 februari en dinsdag 21 februari.

Onderwerp is: Hoe blijf jij als datacenter-professional relevant? In deze webinars bespreekt Edward de trends die impact hebben op iedereen in de datacenter-branche en de eco-systemen die hiermee te maken hebben, zoals klanten en leveranciers van datacenters. Hij deelt gratis tools, documentatie en templates waarmee managers en professionals kunnen leren wat de vereisten zijn en hoe ze zich kunnen voorbereiden op de toekomst. Zo krijgen ze bijvoorbeeld gedetailleerde functiebeschrijvingen en manieren om snel loopbaan- en trainingsplannen te ontwikkelen.

Edward heeft meer dan 25 jaar ervaring in de datacenter-wereld. Daarnaast heeft hij de prettige eigenschap dat hij zijn diepgaande technische kennis op een voor iedereen begrijpelijke manier kan koppelen aan de trends in deze branche.  In een uur praat hij je helemaal bij en begrijp je precies wat je te wachten (en te doen!) staat.

Maak het zelf mee op donderdag 16 februari of dinsdag 21 februari en meld je nu aan.

Tags:
DatacenterDatacenter auditDatacenter trainingDatacenter trainingendevops
Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
Algemene voorwaarden

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid