De lancering van de Adobe Creative Suite 6 en Creative Cloud is een feit!

Adobe heeft maandag de nieuwste Creative Suite gelanceerd. Hiermee brengt Adobe nieuwe versies van 14 CS6-producten en vier Creative Suites op de markt.
Het gaat hier zeker niet alleen om performance- en workflow verbeteringen zoals we die in Photoshop CS6, InDesign CS6 en Illustrator CS6 terugzien.
Een groot aantal nieuwe features en verbeterde tools maken CS6 tot een volwaardige nieuwe release.

Zo is Illustrator CS6 verrijkt met een nieuwe Image Tracing Engine, Pattern Creation en de Gradient Strokes-optie en kan men met Dreamweaver CS6 vloeiende grid-ontwerpen maken die de creatie en configuratie van interfaces voor verschillende mobile devices aanzienlijk vergemakkelijkt.

Daarnaast zijn er met de introductie van Creative Cloud op cloud-gebaseerde synchronisatie- en opslagmogelijkheden mogelijk alsook het publiceren van (met Dreamweaver CS6 gemaakte?) apps.

Voor een volledig overzicht kunt u natuurlijk terecht op de Adobe site.

De Creative Suite van Adobe is zeker omvangrijk te noemen.
Om U snel op weg te helpen met die CS producten die u met name gebruikt hebben wij een aantal cursussen in ons assortiment opgenomen die u op onze Creative Suite pagina kunt bekijken.

 

 

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
Algemene voorwaarden

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid