BPM Suite 11g, patchset 6: nieuwe features voor de businessanalist

Met patchset 6 (versie 11.1.1.7) wordt een aantal interessante nieuwe features die betrekking hebben op de Process Composer aan BPM Suite 11g toegevoegd.

In tegenstelling tot de JDeveloper IDE die door technische professionals wordt gebruikt, draait de Process Composer  in de browser en is bedoelt voor business-users en businessanalisten.
De Process Composer kan niet alleen gebruikt worden voor collaborative process discovery maar in de nieuwe versie ook voor executable process design.

  • In de nieuwe versie van de Process Composer kun je op een easy-to-use manier webforms definiëren (als alternatief voor Oracle ADF forms vanuit JDeveloper) direct vanuit de Process Composer
  • Verder kun je niet alleen end-to-end processen simuleren, maar ook echt uitvoeren en dus testen door middel van directe playback, dus zonder dat er gecompileerd en gedeployed hoeft te worden zoals in JDeveloper.
  • Ook kunnen in deze versie business objecten en complexe data types worden gedefinieerd, iets wat voorheen alleen in JDeveloper kon, maar nu dus beschikbaar is binnen de Process Composer en specifiek voor businessanalisten erg handig is.
  • Ten slotte heeft de Process Composer in patchset 6 een decision table editor om business rules te definiëren en met de mogelijkheid om deze logica meteen te koppelen aan een taak in het procesmodel.

Oracle BPM Suite voor Quick Learners

Deze 3-daagse workshop geeft inzicht in de strategieën van Oracle BPM, haar positionering in Fusion Middleware en haar rol in samengestelde applicatie-ontwikkeling. Ideaal voor het goed kunnen evalueren van de mogelijke toepassing in uw eigen situatie.
Op de Oracle BPM Suite voor Quick Learners cursuspagina staat meer info. Daarnaast kunt u natuurlijk ook contact opnemen met het Vijfhart team!

 

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
Algemene voorwaarden

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid