Het belang van certificering: Certified Data Center Professional Marco Alink vertelt

Marco Alink Certified Data Center ProfessionalMarco Alink is als Datacenterbeheerder werkzaam bij Previder. Door de toenemende vraag naar gecertificeerd personeel, besloot Marco zich in januari 2015 te certificeren als Certified Data Center Professional (CDCP). In dit artikel deelt hij zijn ervaring.

Datacenterbeheer op niveau

Vijfhart verzorgt, in samenwerking met gecertificeerde trainers, datacenter trainingen op alle niveaus. Onze trainingen zijn wereldwijd door EXIN geaccrediteerd. Marco: “Onze docent nam ons mee in de wereld van datacenters. Omdat hij bijna alle datacenters in de wereld wel heeft gezien, kon hij ons uitgebreid vertellen over het belang van een goed datacenter.”

Marco: “De CDCP cursus vormt een leidraad omdat het je informeert over de belangrijkste onderdelen van een datacenter. Het is bedoeld als opstap naar verdere cursussen zoals Certified Data Center Specialist (CDCS), Certified Data Center Expert (CDCE) en diverse specialistische cursussen.” Instappen kan op alle niveaus, met daarbij speciale aandacht voor hercertificering of vervolgtrainingen.

Opzet van de cursus

Marco: “De cursus en het lesmateriaal sluiten goed op elkaar aan. Het materiaal werd uitstekend en uitvoering behandeld tijdens de cursus. Ook werd er ruimte geboden voor eigen ervaringen. Omdat onze docent zelf ook werkzaam is in het werkveld, kon hij op basis van zijn ervaring mooie voorbeelden geven van hoe het niet moet en hoe het ook kan bij voldoende budget.” Door gecertificeerde docenten uit de praktijk en jarenlange ervaring in de datacenter wereld, kunnen wij ons cursusmateriaal optimaal afstemmen op de cursist. De cursist kiest, leert, certificeert zichzelf en past de opgedane kennis toe in de praktijk.

Een training om aan te bevelen

Marco: “De cursus was voor mij een bevestiging van mijn kennis. Ik ben van plan om mij dit jaar nog te certificeren voor Certified Data Center Specialist (CDCS) en mogelijk ook voor Certified Data Center Expert (CDCE). Ik ben erg te spreken over de CDCP cursus en heb deze dan ook al aan diverse contacten aanbevolen. Kortom: goede locatie, perfecte lunch en uitstekende docent. En natuurlijk niet te vergeten een EXIN certificaat!

Wil jij ook een Data Center certificering behalen?

Bekijk dan onze cursuspagina en neem contact met ons op voor een vrijblijvende aanbieding via 088-5427848.

Lees hier de 10 redenen waarom je NU een Datacenter cursus bij Vijfhart moet volgen.

 

 

 

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
Algemene voorwaarden

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid