Geef je carrière een boost met Cloud certificeringen!

Cloud ComputingCloud Computing wordt gezien als dé toekomst van IT. Niets voor niets natuurlijk; het brengt veel voordelen met zich mee. Bedrijven hoeven niet meer bang te zijn voor een gecrashte server, werknemers kunnen werken waar ze maar willen en er hoeft niet geïnvesteerd te worden in dure servers. Alle reden dus om je meer in deze onderwerpen te verdiepen.

Onderscheid jezelf

Met Cloud Computing trainingen en certificeringen versterk je jouw technische vaardigheden en kennis, en onderscheid je jezelf van je collega’s.

Vijfhart IT-Opleidingen biedt trainingen op Awareness en Foundation niveau, die een algemene kennismaking met Cloud Computing verzorgen. Daarnaast biedt Vijfhart IT-Opleidingen rol-specifieke trainingen aan op Practitioner niveau.

Zowel de Foundation als de Practitioner trainingen geven Cloud professionals, IT experts en managers de mogelijkheid om hun carrière een boost te geven met vendor neutrale Cloud certificeringen.

Boost your career

Waarom is certificering belangrijk?

Je kunt en weet veel, maar hoe toon je dat aan? Maak je kennis en vaardigheden meetbaar met een Cloud Credentials Council (CCC) certificering. Je vergroot je carrièrekansen en werkt beter samen met collega’s en klanten. En voor iedere Cloud gecertificeerde geldt: het certificaat versterkt je reputatie. Het is de internationale standaard en dus hét bewijs van jouw kwaliteiten. Met het behalen van een erkende Cloud certificering, verdien je het vertrouwen van zowel klanten als je werkgever.

Hoe word je Cloud gecertificeerd?

Vijfhart ondersteunt je bij het behalen van de officiële certificeringen van  Cloud Credentials Council. Als erkend partner bieden wij jou trainingen, welke voorbereidend zijn op de examens die behaald moeten worden voor de betreffende certificering. Met behulp van gecertificeerde docenten en geaccrediteerd cursusmateriaal word je optimaal begeleid.

Ben je benieuwd welke certificeringen er zijn en welke examens je daarvoor moet behalen? Bekijk dan hier  de Roadmap Cloud Computing (pdf).  Klik op de betreffende training voor meer inhoudelijke informatie.

Wat is Cloud Credential Council?Cloud Credential Council

De CCC is een internationale organisatie die standaarden ontwikkelt binnen het Cloud Computing domein ten behoeve van training en certificering. De CCC is vendor neutraal en heeft als leden; gebruikersorganisaties, leveranciers, verenigingen en internationale certificeringsorganisaties.

Heb je nog vragen of ben je geïnteresseerd geraakt in een Cloud Computing training?  Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 088 – 54 27 848. 

 

Tags:
CertificeringCloud ComputingCloud Credential CouncilCursusFoundationopleidingPractitioner
Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
Algemene voorwaarden

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid