Docent aan het woord: Frank Kuijpers

Vertel in het kort wat over jezelf en jouw achtergrond/ervaring.

Mijn naam is Frank Kuijpers. Ik ben woonachtig in Asten (Brabant), getrouwd en vader van 3 kinderen. Ik ben een grote liefhebber van skiën. Fietsen doe ik ook graag. Daarnaast ben ik actief in het bestuur van Scouting Asten. Verder ben ik de laatste jaren steeds meer bezig om te achterhalen wie de mens (bewustzijn en onderbewustzijn) werkelijk is.

Hoe kom je aan jouw praktijkervaring en hoe breng je deze over op de cursisten?

Ik ben 20 jaar werkzaam in Oracle wereld, waarvan de laatste 10 jaar als BI Consultant. Hierbij ontwerp ik Business Intelligence systemen bij allerlei bedrijven, en zorg ervoor dat de eindgebruikers deze ook werkelijk kan gebruiken. Deze praktijkervaring heb ik verwerkt in het cursusmateriaal, en nog belangrijker worden in de klas uitgebreid besproken. In de klas sta ik stil bij allerlei keuzes die gemaakt dienen te worden om een goed BI systeem op te zetten, en dan worden de voor- en nadelen hiervan interactief besproken.

Welke cursussen verzorg je voor Vijfhart?

Hoe belangrijk is interactie tussen deelnemers en hoe zorg je hiervoor?

Interactie in de klas met cursisten  is voor mij essentieel om over je vakgebied te praten, en ervaringen uit te wisselen. Ik probeer die interactie uit te lokken door veel, open, vragen te stellen aan cursisten om hen na te laten denken over BI onderwerpen.  In de praktijk blijkt dat cursisten het vaak heel erg leuk en leerzaam vinden, en er een open sfeer ontstaat.

Wat geeft jou de voldoening in het geven van een cursus?

De voldoening uit het geven van cursussen haal ik uit de leuke interactieve sessies die ontstaan gedurende de cursusdagen. Het geeft me erg veel voldoening als ik mijn praktijkervaring kan delen met anderen en we er beide van leren.

Wat vind je van de samenwerking met Vijfhart? Waarom geef je les bij Vijfhart?

Ik werk al ruim 8 jaar samen met Vijfhart, en de samenwerking is erg goed. Vijfhart is een stabiele, eerlijke partner met een missie! Bij Vijfhart krijg je de verantwoordelijkheid  en de ruimte om je cursus in te vullen zoals dat het beste bij de docent en het vakgebied past. Daarom kun je cursus geven die van een hoog niveau is en geen klik-cursus.

Welke Vijfhart cursus zou je zelf nog eens willen volgen?

Data Vault Modelleren

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
Algemene voorwaarden

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid