Eerste OS X-versie van Java Development Kit uitgebracht door Oracle.

Het is zover; de eerste versie van de Java Development Kit voor Mac OS X is beschikbaar. De release van de eerste OS X-versie valt samen met het uitkomen van de Java SE 7 Update 4 en de JavaFX 2.1-versies.

Hiermee is Oracle haar belofte, gemaakt  op de JavaOne-keynote van oktober vorig jaar nagekomen.

De Java SE 7 Update 4 heeft een beter garbage-collection-algoritme en ook zijn er verbeteringen toegevoegd in de Java Virtual Machine door de Oracle Java HotSpot JVM en de Oracle JRockit JVM samen te voegen. JavaFX 2.1 ondersteunt nu ook audio en video in h264/avc- en aac-formaat.

De vierde update van Java Runtime Environment 7 voor OS X, de virtuele machine die nodig is om Java-code uit te voeren, is er nog niet. Die zou later dit jaar verschijnen. Sinds Mac OS X 10.7 Apple standaard geen Java meer mee, maar was het wel te downloaden via Apples software-updater. Het bedrijf wil dat softwareontwikkelaars native code gebruiken in plaats van cross-platform-Java-code. (bron: tweakers.mobi)

Is dit het moment voor jou om ook door te groeien als Java ontwikkelaar?
Dan is het traject Java ontwikkelaar wellicht voor jou!

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
Algemene voorwaarden

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid