Gratis Angular2 Webinar op 26 november a.s.!

webinar_banner

In een korte serie blogposts kijkt docent en auteur Peter Kassenaar vooruit naar de komst van Angular2, de volgende versie van het populaire JavaScript-framework AngularJS. AngularJS is dus een grote hit. Het is een van de populairste repositories op Github (een wereldwijde code-sharingdienst voor programmeurs). Vijfhart heeft sinds 2013 honderden cursisten opgeleid of bijgeschoold in dit framework.

Angular2 staat voor de deur. En de upgrade van AngularJS naar Angular2 zal niet zonder slag of stoot verlopen. De frameworks zijn grotendeels incompatibel met elkaar! Dit betekent dat bestaande applicaties niet, of slechts tegen aanzienlijke kosten geüpgraded kunnen worden naar Angular2.

Waarom dan Angular2?
Wat bezielt het Angular-team in vredesnaam? Waarom hebben ze deze moeilijke weg gekozen? Zou het niet veel makkelijker zijn geweest om na 1.4 (huidig) gewoon door te gaan met de versies 1.5, 1.6 en zo verder?angular2-logo

Ja, dat had zeker gekund (en terzijde: ook na het verschijnen van Angular2 zal de 1.x-stack ook onafhankelijk verder ontwikkeld blijven worden, met die al genoemde versies 1.5 en 1.6 en zo verder), maar dan had het framework niet kunnen profiteren van allerlei nieuwe ontwikkelingen in webdesignland.

Gratis Angular2 Webinar
Er verandert dus veel voor de webdeveloper (en daarmee ook voor de Java-developer die web-frontends moet bouwen). Meer weten over Angular2? Meld je dan nu aan voor ons gratis Angular2 Webinar! Het webinar vindt plaats op 26 november van 20:00 – 21:00u.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
Algemene voorwaarden

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid