Gratis vangnet voor falers Microsoft certificering!

microsoftHerkansen we toch gewoon even..? De discussies rond de zin en onzin van certificering ten spijt, bij Microsoft krijg je nu gratis een tweede kans bij het niet halen van je examen. Permanent, zo lijkt het.

De IT-pro’s die niet in één keer slagen bij het examen Microsoft Certified Professional (MCP) hoeven geen extra kosten te maken. Microsoft biedt hen een gratis tweede kans, mits zij binnen 30 dagen na het falen van de test aangeven dat zij het nog eens willen proberen. De herkansing geldt zeker nog tot 12 januari 2016, zo meldt The Register.

Microsoft blijft ondanks discussies in de markt de waarde inzien van certificaten voor IT-pro’s. Tegenstanders wijzen juist weer op het belang van praktijkervaring en oplossingsvermogen. Om er toch voor te zorgen dat IT’ers de handdoek niet in de ring gooien na een mislukte poging, mogen zij het dus nog eens proberen.

Motivatie
Hoewel dat geen goede motivatie voor de eerste poging lijkt, heeft Microsoft er nu voor gekozen om de aanbieding min of meer permanent te maken. In het verleden koos het bedrijf er meermaals voor om met kortlopende acties de examenkandidaten een tweede kans te gunnen. Nu loopt de actie dus helemaal door tot januari volgend jaar.

Bronnen: The Register, Webwereld.
Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
Algemene voorwaarden

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid