Computable Datacenter Seminar geslaagd!

GITP20150624JB160[1]-met-hart-verkleind2

Vandaag de dag worden bedrijven geconfronteerd met grotere veranderingen in hun IT-omgeving en datacenter dan ooit tevoren. Naast onzekerheid biedt dit ook kansen. De keuzes die gemaakt worden met betrekking tot de IT-infrastructuur worden gebaseerd op zakelijke doelstellingen en kostenoptimalisatie. Hybride lijkt hierin de ideale oplossing. De kostprijs om de bestaande infrastructuur te upgraden om aan toekomstige behoeften te kunnen voldoen, is hoog. Daarom proberen veel bedrijven de levensduur van de bestaande infrastructuur met minimaal een jaar te verlengen door middel van extra onderhoud of, in sommige gevallen, een wens en een gebed.

IT-Infrastructuur
Het datacenter is een poel van middelen (computer, opslag, netwerk) die met elkaar zijn verbonden via een communicatienetwerk. De it-infrastructuur heeft een spilfunctie in een datacenter, want het verbindt alle middelen van het datacenter met elkaar. De it-infrastructuur moet schaalbaar en efficiënt zijn om de tientallen, honderden of zelfs duizenden servers te verbinden en om de groeiende vraag naar cloud computing te verwerken.

Vijfhart in Datacenter discussiepanel
Tijdens het Computable Datacenter Seminar werd er gesproken over de risico’s, het nut van investeren en nieuwe, betaalbare en veilige opties. Bastiaan Janssen nam deel aan het Datacenter discussiepanel en beantwoordde diverse prangende datacenter vragen.

Vijfhart Computable Datacenter Seminar

Vijfhart Computable Datacenter Seminar

 

 

 

 

 

 

 

 

De eerste editie van het Computable Seminar was een groot succes! Heeft u het gemist of wilt u alle informatie nog eens rustig teruglezen? Dat kan! Hier vindt u de presentaties van de verschillende sprekers en een foto impressie van de dag zelf.

 

 

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
Algemene voorwaarden

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid