Kom ook naar IT Room Infra!

Button_ITR2014Op 6 november vindt het jaarlijkse IT Room Infra Event voor het eerst plaats in Den Bosch. Met zestig exposanten is gewerkt aan een inspirerend lezingenprogramma en er is op de kennismarkt veel te zien. IT Room Infra is het event waar het bouwen van computerruimtes en datacenters centraal staat. Is het slim om eigen faciliteiten te bouwen of is het outsourcen naar een extern datacenter een betere optie? Ook bij deze vraag wordt uitgebreid stilgestaan. Wanneer er gekozen wordt om zelf te bouwen (of te verbouwen) dient een ruimte energiezuinig, betrouwbaar, en schaalbaar te zijn. Welke technieken zijn er beschikbaar en welke keuzes moeten er worden gemaakt?

Bezoekers worden in 32 lezingen volledig op de hoogte gebracht over de laatste ontwikkelingen. De 2 plenaire sprekers geven de bezoekers een breder beeld en spreken hun verwachting uit over de toekomst. In het parallelle programma gaan 30 sprekers dieper in op de techniek.

De onderwerpen van de lezingen zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd en verdeeld in vijf tracks:
– Data- & Energietransport
– Management & Monitoring
– Installaties & Veiligheid
– Koude & Warmte
– DatacenterTalk

Klik hier voor een gratis deelname.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
Algemene voorwaarden

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid