Maatwerkrapporten in Oracle EBS kunnen maken?

Er is relatief veel vraag naar kennis van het maken van nieuwe maatwerkrappporten of het aanpassen van bestaande meegeleverde of eerder gemaakte maatwerkrapporten in Oracle EBS ten behoeve van o.a. het bestel- en inkoopproces en gerelateerde EBS processen. Het gaat dan vaak niet om het aanpassen van de opmaak van het rapport, maar om een inhoudelijke aanpassing.

Om dit om een goede manier te kunnen doen is zowel algemene kennis van de architectuur van EBS als kennis van het specifieke stuk van het EBS datamodel nodig. Omdat EBS qua technologie een hybride applicatie is met zowel op PL/SQL gebaseerde Forms schermen als op Java gebaseerde Oracle Application Framework schermen, is inzicht in deze beide werelden nodig.

BI Publisher
Tegenwoordig kan in EBS met BI Publisher een rapport met relatief complexe layout gestructureerd worden opgezet. BI Publisher heeft als input alleen een EBS XML-outputbestand nodig en met behulp van templates wordt daar dan met de tool de gewenste opmaak aan toegevoegd.

Om rapporten ook daadwerkelijk beschikbaar te kunnen stellen aan gebruikers en te kunnen opvragen is kennis van het security model van EBS en van het EBS scheduling mechanisme – de concurrent managers – nodig.

Al deze aspecten worden in de nieuwe cursus bouwen van maatwerkrapportage in Oracle EBS

 

Training: Bouwen van Maatwerkrapportages in Oracle E-Business Suite
Datum: 3 oktober
Plaats: Nieuwegein
Kosten: €1.425,00
Contact: Vijfhart team

 

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
Algemene voorwaarden

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid