Boek nu al je Microsoft examens bij Pearson VUE

 

Pearson Vue

Microsoft Certified Professional (MCP) examen op komst? Sinds 1 januari 2015 kun je voor alle Microsoft examens bij Certiport (Pearson Vue) terecht. Het is dan ook niet langer mogelijk om deze examens bij Prometric af te nemen.

Ben je nog in het bezit van Prometric examenvouchers? Zijn ze ongebruikt en nog niet verlopen? Geen probleem; deze zijn inwisselbaar voor een examen bij Pearson VUE.

Boek je Microsoft examen in 10 stappen:

  1. Log met je Microsoft account in op www.microsoft.com/learning. Of klik op ‘sign up’ en maak een nieuwe account aan.
  2. Vul je profiel aan als hierom wordt gevraagd.
  3. Selecteer een MCP examen.
  4. Kies op de detailpagina van het examen ‘Schedule with Pearson Vue’.
  5. Op deze pagina kan er gevraagd worden om extra examenregistratiegegevens door te geven.
  6. Bevestig je examenregistratiegegevens. Je wordt doorgestuurd naar een pagina van Pearson Vue om je examen in te plannen.
  7. Volg de instructies om een Testcenter te selecteren.
  8. Selecteer de datum en tijd waarop je examen wilt doen.
  9. Controleer de factuur gegevens, voer je creditcardnummer in of selecteer ‘Add voucher or Promo Code’ en vul het vouchernummer in.
  10. Op de laatste pagina bevestig je de examenaanvraag.

Second Shot: gratis tweede examenkans van Microsoft!MS-second-shot

Heb je het MCP examen niet gehaald? Microsoft heeft van 5 januari 2015 t/m 31 mei 2015 een Second Shot actie!  Wanneer je in deze periode een examen maakt en je zakt onverhoopt, dan mag je dat examen gratis overdoen.

De Second Shot actie is geldig voor o.a. de volgende examens: MCSA, MCSE, MCSD en het Microsoft Specialist certification examen.

 Klik hier voor een overzicht van alle examens.

Ben je geïnteresseerd in een certificeringstraject? Neem voor een vrijblijvende aanbieding contact met ons op via 088-5427848.

 

 

 

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
Algemene voorwaarden

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid