Microsoft frist Outlook in Office 365 op

Microsoft heeft de interface van Outlook in Office 365, de Outlook Web App, een opfrisbeurt gegeven. Daarnaast voegde het bedrijf nieuwe functies toe, waaronder het vastpinnen van mailtjes in de inbox.owa_icon_take_two-100312292-large

Microsoft voegde aan de interface van Outlook in Office 365 een taakbalk toe. Met die balk kan makkelijker tussen de Mail-, Kalender-, People- en Taken-pagina’s worden geswitcht. Daarnaast biedt de taakbalk sneller toegang tot veelgebruikte handelingen, zoals het beantwoorden van mailtjes en het aanmaken van afspraken.

Ook schaafden ze de optie aan om afbeeldingen toe te voegen aan mailtjes. Het is nu mogelijk om randen en schaduwen toe te voegen. Ook kunnen gebruikers volgens Microsoft de plaatjes makkelijker schalen en draaien.

Behalve het design zijn ook de functionaliteiten onder handen genomen. Zo kunnen mailtjes voortaan worden vastgepind. Daarnaast kunnen gebruikers met de sweep-functie een handeling uitvoeren over alle mailtjes van specifieke afzenders, zoals bedrijven die geregeld nieuwsbrieven versturen. Verder laat Microsoft nu met één klik berichten in de inbox archiveren en is er een undo-knop toegevoegd.

Ten slotte heeft ook de kalenderpagina een opfrisbeurt gekregen. Het is voortaan mogelijk om in de agenda het weer te zien voor bepaalde dagen, en om specifieke icoontjes – charms – toe te voegen als visuele aanwijzing voor een specifiek evenement, zoals een vlucht. Ook kunnen gebruikers voortaan herinneringen voor afspraken naar zichzelf laten mailen en kunnen verjaardags- en vakantiekalenders worden geïntegreerd.

Microsoft is dinsdag begonnen met het uitrollen van de vernieuwde versie naar Office 365-gebruikers met Exchange Online. Wie zich heeft aangemeld voor het  First Release Program, krijgt de updates meteen. De rest met Exchange Online volgt in de eerste week van September.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
Algemene voorwaarden

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid