Nieuw: Opleiding Java 8 Programming Language Deel 1

Java is een krachtige object georiënteerde programmeertaal, die veel wordt gebruikt voor diverse platformen. Nieuw in ons cursusaanbod is de opleiding Java 8 Programming Language Deel 1. Deze opleiding biedt een grondige inleiding van de Java Standard Edition (JSE) technologie.

java tshirtNa een introductie in Java leer je wat object oriëntatie voor de taal Java inhoudt. Aan de hand van voorbeeld-applicaties leer je gebruik te maken van packages, interfaces, exceptions en collecties. Ook de belangrijkste nieuwe features van Java 8, namelijk Lambda expressies en streams, worden uitvoerig behandeld.

Deze opleiding bereidt je voor op het OCA Java examen. Hoewel op dit moment de eisen voor het examen van Java 8 nog niet bekend zijn, geeft deze opleiding een stevige basis voor dit examen. De deelnemer doet ervaring op door zelf voorbeelden uit te voeren. Daarnaast bestaat de opleiding voor een groot deel uit praktijkopdrachten. Deze zullen met een ervaren docent individueel worden doorgenomen. De opleiding is voor iedereen die wil gaan programmeren in Java.

Alvast meer weten over de nieuwste features van Java 8? Kom dan naar de gratis Java 8 thema avond op 3 september of schrijf je in voor de cursus Java 8 New Features!

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
Algemene voorwaarden

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid