In vogelvlucht: Microsoft Worldwide Partner Conference

Afgelopen maand was Vijfhart als Learning Partner aanwezig op de Microsoft Worldwide Partner Conference in Toronto. De komende tijd kunnen we veel nieuws  van Microsoft verwachten. Voor Vijfhart stond het onderdeel Learning centraal. We delen vast de volgende interessante en nieuwe ontwikkelingen met je:

 • Vernieuwde Microsoft On-Demand
  Microsoft On-Demand is dé oplossing als je een Microsoft training wilt volgen in je eigen tempo en op je eigen manier. Na de introductie in januari 2016 wordt de feedback van gebruikers op deze online omgeving de komende tijd verbeterd. Kijk voor het snel groeiende aanbod op Vijfhart Microsoft On-Demand
 • Learning as a Service
  Microsoft gaat sturen op leren als een service. Samen met haar Learning Partners, zoals Vijfhart, worden online opleidingen aangeboden. Deze worden aangevuld met diensten die nodig zijn om te certificeren en gecertificeerd te blijven.
 • Microsoft Professional Degree
  Microsoft introduceert het Microsoft Professional Degree, een rol gebaseerde graad van Microsoft. Microsoft gaat badges introduceren. Deze kan je koppelen aan je LinkedIn profiel. Waardoor je jouw hard-skill competenties in een technische rol aantoont.
 • Eenvoudigere certificeringtrajecten
  De opleidingstrajecten die leiden tot bijvoorbeeld het MCSA en MCSE certificaat worden vereenvoudigd.  MCSA bevat nog maar twee examens en er komen minder losse certificeringen en eenvoudigere paden tot MCSE.

Benieuwd naar de toekomst van Microsoft opleidingen? Neem gerust contact met ons op.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
Algemene voorwaarden

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid