Oracle licenties – complexiteit in toom gehouden door logica

Vijfhart heeft –in samenwerking met een gerenommeerde Oracle Trusted  Advisor- een Oracle Licentie Training voor de Oracle Professional opgenomen in het assortiment. Hierna vind je kort het hoe, waarom van deze training.Oracle-License-Management-Cursus

Waarom deze cursus volgen?

Vaak worden Oracle Licenties en de bijhorende ‘regels’ als complex beschouwd. De licentieregels zijn vaak niet al te moeilijk, maar het zijn er wel veel en doorgaans uitsluitend in overeenkomsten te vinden die meestal alleen de inkopers gezien hebben. De ervaring leert wij dat de juiste Oracle licentiekennis niet aanwezig is bij de mensen die de software installeren en implementeren. Juist die personen zouden moeten kunnen inschatten welke gevolgen hun acties hebben op de Oracle licenties. In veel bedrijven hebben wij deze  situatie aangetroffen met dikwijls verreikende financiële gevolgen. U als Oracle Professional kunt -door de logica van Oracle licenties te begrijpen- uw waarde voor uw bedrijf (verder) vergroten.

Wat kan ik uiteindelijk na deze cursus?

Het volgen van deze cursus geeft u inzicht in de Oracle licentie structuur. Het stelt u in staat om in te schatten of uw acties een mogelijke impact op de licenties teweeg brengen. U bent in staat het vraagstuk verder uit te zoeken of de juiste adviseurs te benaderen.

En u kunt het wellicht niet voorstellen; velen die onze cursus hebben gevolgd vonden het ook nog persoonlijk interessant. Wij zien vaak een omslag van cursisten al redelijk snel in de training; Beginnende met ‘Waarom heb ik deze cursus nodig?’ tot ‘Kan je me nog meer vertellen omtrent deze onderwerpen, want dit kan ik gebruiken..!!’ Dit vinden wij een van de leukste dingen van het geven van deze cursus.

Meer informatie over de Oracle Licentie Training

Is terug te lezen en aan te vragen in de cursusbeschrijving:

Cursusbeschrijving Oracle Licentie Training voor de Oracle Professional

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
Algemene voorwaarden

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid