Oracle op “Koninginnedag”, een geslaagde thema avond!

30 april 2014, het eerste jaar zonder Koninginnedag. Vorig jaar rond deze tijd vierde je feest en genoot van je vrije dag. Dit jaar was dat anders. Het was stil in Nederland, geen festiviteiten maar een gewone werkdag. Dingen veranderen en dat is prima. Kijk bijvoorbeeld eens naar software gigant Oracle. Waar ze vroeger vooral bekend waren vanwege hun database systeem, begeven ze zich tegenwoordig ook  op de middleware markt. Naast databases is Oracle Corporation één van de grootste leveranciers van bedrijfssoftware, genaamd Oracle E-Business Suite.

Oracle Exadata Exalogic OpenWorld 2012_0Als Oracle Partner voorzien wij je graag van de nieuwste features op dit vlak. Op deze voormalige Koninginnedag, organiseerde Vijfhart dan ook een gratis thema avond over Oracle Exadata en Oracle Database Appliance (ODA). Nederlands eerste Oracle ACE Associate, Klaas-Jan Jongsma, vertelde uitgebreid over ODA en de krachtige Exadata systemen. Onder de aanwezigen bevonden zich Database en Application Server Operators & Administrators, projectleiders en Oracle ontwikkelaars. Drie uur lang nam Klaas-Jan Jongsma diverse onduidelijkheden weg en maakte hij ODA en Exadata daarmee voor menigeen visueel en toepasbaar.

Kortom: veel bruikbare en direct toepasbare informatie passeerde in zo weinig mogelijk tijd de revue.

Vijfhart organiseert regelmatig thema avonden over uiteenlopende onderwerpen. Houd onze website in de gaten voor het aanbod!

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
Algemene voorwaarden

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid