Oracle’s Exadata X3: hardware en software in-een

Met de Exadata X3, het paradepaardje op de Oracle Open World begin oktober zet Oracle weer een stapje meer in de richting van software en hardware in-een.

Synergie integratie hardware en software

Door een combinatie van technologische en softwarematige verbeteringen zijn de vierde generatie Exadata machines niet alleen 100x sneller maar leveren ook een besparing tot 30 procent op energie en koeling.

Goedkoper én sneller

De hogere snelheid van de X3 vertaalt zich volgens Mark Hurd, president van Oracle, in veel sneller uitgevoerde taken, maar ook in lagere kosten. Omdat klanten minder processen, minder opslagcapaciteit, minder datacenter vloeroppervlak, minder stroom en minder databasebeheerders nodig hebben.

De Exadata X3 is met onmiddellijke ingang beschikbaar in full-rack, half-rack, kwart-rack en een achtste rack-configuratie . De X3-2 en X3-8 systemen zijn volledig compatibel met eerdere Exadata-machines en bestaande systemen kunnen opgewaardeerd worden naar Exadata X3-2 servers.

Bron: Automatiseringsgids.nl

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
Algemene voorwaarden

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid