Uw Datacenter certificering verlengen met 50% korting?

Volg uw Datacenter Training nogmaals met 50% korting met het Vijfhart her-certificeringsprogramma!

Wanneer u uw Datacenter certificering (bijvoorbeeld CDCP, CDCS of CDFOM) heeft behaald verloopt deze na 3 jaar. U kunt uzelf her-certificeren door opnieuw deel te nemen aan het examen en dit met voldoende resultaat af te ronden.

Uiteraard stellen wij u in de gelegenheid om direct opnieuw examen afleggen bij ons in Nieuwegein (iedere laatste vrijdag van de maand) of op afstand via EXIN anywhere (vouchers hiervoor zijn bij Vijfhart te koop). Ons advies is echter om voorafgaand aan het examen eerst opnieuw de training te volgen om onderstaande reden(en):

  1.  Door de training te volgen bent u weer volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, inzichten en best practices (lesmateriaal wordt gemiddeld eens per jaar voorzien van updates).
  2. Door het nogmaals volgen van de training zit u weer in de flow en ontmoet u vakgenoten.
  3. Deelnemers aan de training hebben een hoger slagingspercentage.
  4. U krijgt 50% korting  op de training (*)

Bestel snel, want er is per training maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Neem voor meer informatie, of een vrijblijvende offerte contact met ons op. Het Vijfhart-team voor u klaar!

* Deze actie geldt voor iedereen die momenteel in het bezit is van een EPI certificaat en wil her-certificeren. U hoeft hiervoor niet eerder een training bij Vijfhart gevolgd te hebben, iedereen is welkom!

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
Algemene voorwaarden

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid