Verslag SQL Zaterdag Oktober 2010

SQL Zaterdag oktober 2010

Vijfhart Sponsor SQL Zaterdag

Op 23 oktober 2010 organiseerde PASS Nederland voor de tweede keer SQLZaterdag. Verdeeld over een Business Intelligence (BI) track en een Database Engine track waren er 8 leuke informatieve sessies over

verschillende onderwerpen en gepresenteerd door verschillende sprekers. Een kleine 200 deelnemers offerde hun vrije zaterdag op om bijgepraat te worden over SQL Server gerelateerde zaken en, uiteraard, om te netwerken met SQL Server peers.

Een voor de deelnemers gratis dag op een fantastische lokatie met goede catering en goede sprekers, hoe kan dat?

In de eerste plaats door de geweldige medewerking van InfoSupport die voor de tweede maal bereid werden gevonden hun mooie seminarruimte in Veenendaal beschikbaar te stellen. Zonder de medewerking van InfoSupport had deze dag zeker geen doorgang kunnen vinden.

Maar de organisatie van een evenement zoals deze vergt meer dan alleen een lokatie. Dankzij Microsoft, Quest, Formula Open Soft, Attunity, VijfHart en Redgate werd dit alles mogelijk gemaakt. Wij zijn hen veel dank verschuldigd.

Ook de sprekers verdienen hier een woord van dank. Acht mensen hebben tijd en energie gestoken in het voorbereiden van een presentatie. Daarbij verdienen slides de nodige aandacht en moeten demo’s worden voorbereid. En je moet even voor een volle zaal je presentatie doen. Aan de evaluaties te zien hebben zij dat goed gedaan. Gelukkig waren er hier en daar kritische opmerkingen waar wij van kunnen leren, maar veelal was het commentaar lovend. En dat alles voor gewoon een fles wijn. En dan te bedenken dat Chriss Webb, een spreker met internationale faam, speciaal hiervoor uit Engeland was overgekomen.

Minder voor de hand liggend, maar zeker zo

belangrijk om te vermelden zijn natuurlijk de deelnemers. Veelal mensen met een drukke baan die, als het eindelijk weekend is en er tijd is voor andere zaken, naar Veenendaal komen om (weer) met SQL Server bezig te zijn. Zonder deelnemers geen evenement. En zonder enthousiaste deelnemers niet de leuke, relaxte sfeer die er was. Iedereen volgende keer weer?

SQL Zaterdag 2010

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
Algemene voorwaarden

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid