Video – interview met Lenno van Kleef, Docent en E-Business Suite Consultant

Docent en E-Business Suite Consultant Lenno van Kleef in een kort interview over zijn werkervaring, interactie met cursisten en de samenwerking met Vijfhart.

Transcript:

https://acc.vijfhart.nl/oracle-overview.htm | Mijn naam is Lenno van Kleef, ik ben 17 jaar Oracle consultant voor E-Business Suite en freelance docent bij Vijfhart IT-Opleidingen.
Mijn expertise ligt bij financiële projecten op logistiek gebied.

Welke cursussen geef je?

Wat is jouw praktijkervaring en hoe breng je die over?
Ik ben administrateur geweest bij de NS, vandaar applicatiebeheerder, daarna consultant waardoor ik vanuit de praktijk het pakket heb leren kennen. Ik probeer ook tijdens de cursus zoveel mogelijk van die praktijkvoorbeelden naar voren te brengen.

Hoe bereik je interactie tussen je cursisten?
Heel belangrijk is dat de cursisten actief deelnemen aan de cursus. Dat betekent discussiëren, vragen stellen en interactie tussen cursisten en docent.
Op het moment dat ik merk dat er geen interactie op gang komt probeer ik die actief met vragen te bereiken.
Een cursus zonder interactie is geen prettige cursus. Niet voor mij, niet voor de docent.

Hoe haal je voldoening uit het geven van een cursus?
Ik haal voldoening uit ene cursus als er interactie is

Wat vind je van de samenwerking met Vijfhart?
Als ik kijk naar de samenwerking met Vijfhart is dat een heel prettige samenwerking.
Aan de ene kant brengen wij de kennis en aan de andere kant zorgt Vijfhart voor de professionele ondersteuning in de vorm van accountmanagement, in de vorm van faciliteiten.
Hierdoor voelt de klant zich thuis, hetzij op de cursuslocaties in Nieuwegein, Zwolle of Turnhout, hetzij bij hemzelf in geval van een cursus op locatie.
Vijfhart zorgt ervoor dat de cursus goed is zodat wij ons kunnen focussen op waar we goed in zijn, het overbrengen van kennis.

Welke cursus zou je zelf willen volgen bij Vijfhart?
Ik zou graag meer willen weten van APEX en BI-publisher, aangezien ik dat veel in de praktijk tegen kom en in het aanbod van Vijfhart zijn daar prima cursussen voor.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
Algemene voorwaarden

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid