Vijfhart groeit verder in 2017

In onze snel veranderende wereld groeit Vijfhart mee. 2016 was een bijzonder jaar. Er werd niet alleen (weer) een record genoteerd qua omzet , er kwam nog groter nieuws uit de directiekamer. Oprichter Eef Janssen gaf het stokje definitief door aan zijn oudste zoon Bastiaan.

Deze overname betekent niet dat Vijfhart een radicaal andere koers gaat varen. De ambitie blijft de beste en grootste IT-opleider van Nederland te zijn. Maar het is wel een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van ons familiebedrijf. Het is ook een mooi moment om terug te blikken op de historie van Vijfhart en stil te staan bij de visie op de toekomst. Hier lees je alles over op onze gloednieuwe Waarom Vijfhart– en Onze geschiedenis-pagina’s.

2017 wordt een mooi jaar voor Vijfhart én onze klanten. ‘Samen groeien’ is het credo en dat uiten we op verschillende manieren. Sommige ben je van ons gewend, zoals updates van het cursusaanbod. Er zijn afgelopen vrijdag bijvoorbeeld nog twee Oracle-cursussen toegevoegd die zeer de moeite waard zijn: ‘Oracle Database 12C: Recovery Manager’ en ‘Installing and Configuring Oracle Identity Manager’.

Maar naast bekend terrein gaan we ook nieuwe markten ontginnen. In november tekenden we de Raamovereenkomsten IV Opleidingen. Dit houdt in dat 80 overheidsorganisaties opleidingen bij ons gaan inkopen op de volgende gebieden:

  • Microsoft Office, Word, Excel, Outlook, PowerPoint, Acces, MOS, OneNote
  • Java
  • Oracle
  • XML
  • AngularJS, C++, HTML, Object Orientation and Component Based Development, UML
  • Python, Red Hat, RES

Daardoor mogen we bijvoorbeeld de bestuursdepartementen van alle ministeries tot onze klanten rekenen. Maar we maken IT leren nu ook leuker én makkelijker voor de Nationale Politie en de Belastingdienst. Daar zijn we natuurlijk enorm trots op en blij mee.

Natuurlijk houden we je langs deze weg en via onze social media-kanalen op de hoogte over alle ontwikkelingen. Tot snel!

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
Algemene voorwaarden

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid