Vijfhart lanceert Certified Datacenter Migration Specialist Training

De training Certified Datacenter Migration Specialist is specifiek bedoeld voor  IT- en facility professionals die in en om een Datacenter werken en te maken (kunnen) krijgen met de migratie van een datacenter.

Tijdens de tweedaagse Datacenter Migration Specialist training belichten we alle aspecten van een datacenter migratie. We voorzien u van een stap voor stap methode waarmee risico′s van een dergelijke complexe onderneming kunnen worden gereduceerd. Onze trainers, welke zelf verschillende complexe migraties hebben uitgevoerd, geven u tijdens de training ook tal van waardevolle praktijkgerichte tips en adviezen.

De Datacenter Certificeringen zijn wereldwijd geaccrediteerd door EXIN. De trainingen worden uitgevoerd in samenwerking met EPI Training.
Op de laatste dag van de training wordt direct het Exin examen afgenomen. De kosten van dit examen zijn bij de cursusprijs inbegrepen.

Waarom deze training?

De migratie van een datacenter is een uitdaging waar steeds meer organisaties mee te maken krijgen. Steeds vaker worden limieten van ruimte, stroomvoorziening en koeling bereikt waardoor uitwijken naar een andere locatie de enige optie is. Hiernaast kunnen het samenvoegen van meerdere datacenters, of het willen bereiken van lagere operationele kosten door het verbeteren van efficiëntie, redenen zijn om een datacenter migratie uit te voeren.

De migratie van een datacenter is een uiterst risicovolle onderneming. De meeste datacenter professionals hebben daarentegen weinig of zelfs geen ervaring met een dergelijke exercitie. De hoeveelheid inspanning die men levert tijdens de planning- inventarisatiefase is rechtstreeks van invloed op verlaging van de hoeveelheid risico′s die verbonden zijn aan een migratie. Deze exercitie vereist een samenwerking van verschillende business onderdelen welke normaal gesproken niet met elkaar communiceren.


De eerste trainingssessie is gepland op 19 en 20 september.
Voor deze sessie geldt een eenmalige introductiekorting van maar liefst 25%!

 

Meer informatie over onze datacenter trainingen, een vrijblijvend advies of de training boeken? Neem contact met ons op!

 

Het Datacenter Training Framework

De Certified Datacenter Migration Specialist training maakt onderdeel uit van het Datacenter Training Framework. Voor meer informatie over de trainingen die onderdeel uitmaken van dit framework klikt u op het desbetreffende trainingsonderdeel.

CDMS CITM CDRP CDFOM CDCP CDCS CDCE

Meer informatie over het datacenter training framework vindt u binnenkort op ons blog!

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
Algemene voorwaarden

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid