Vijfhart voor de 5e keer door Cedeo erkend!

Voor de vijfde keer op rij heeft Vijfhart IT-Opleidingen de Cedeo-erkenning behaald.
De erkenning geldt voor zowel maatwerk als open bedrijfsopleidingen. Vijfhart staat sinds 1984 garant voor kwaliteit en laat dat tweejaarlijks toetsen door Cedeo. Minstens tachtig procent van de ondervraagden dient ‘tevreden’ of ‘zeer tevreden’ te zijn, wil de erkenning gegeven worden. Het onderzoek betreft het totale pakket: van voortraject tot relatiebeheer, prijs-kwaliteitverhouding, accommodatie en lesmateriaal.

De Cedeo-erkenning draait om kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid met daarin centraal de vraag: komt de opleider gemaakte beloftes na? Negentig procent van de respondenten is tevreden over de maatwerkopleidingen van Vijfhart. Zeventig procent daarvan geeft de hoogst mogelijke score. In geval van de open opleiding zijn alle ondervraagden tevreden tot zeer tevreden. Over de uitvoering van de opleidingen en de trainers zijn alleen maar positieve reacties ontvangen. Het snel en concreet inspelen op de behoefte van de groep door de docent is daarbij door meerdere ondervraagden genoemd.

Vijfhart IT-Opleidingen zet in op een hoge klanttevredenheid. Dat vertaalt zich in de praktijk naar actueel en veelal zelf ontwikkeld cursusmateriaal waarin voortschrijdend inzicht en klantevaluaties structureel worden meegenomen. Alle Vijfhart-docenten zijn naast het docentschap tevens werkzaam in hun vakgebied. Hierdoor hebben zij inzicht in hoe de praktijk werkt en waar de cursisten dagelijks mee te maken hebben. Ook werkt Vijfhart samen met belangrijke opleidingspartners zoals Microsoft en Oracle. In maart dit jaar bereikte Vijfhart de status van Microsoft Learning Partner.

Over Vijfhart IT-Opleidingen

Vijfhart IT-Opleidingen bestaat sinds 1984 en is gespecialiseerd in opleidingen op het gebied van Databases, Software Development en Business Intelligence. Vijfhart stoomt jaarlijks duizenden cursisten klaar voor de praktijk en werkt met zeer ervaren trainers die didactisch ook nog eens goed onderlegd zijn. In de afgelopen 29 jaar is Vijfhart uitgegroeid tot een van de grootste IT-opleiders van Nederland met vestigingen in Amsterdam, Arnhem, Nieuwegein en Zwolle. Zowel voor haar maatwerkopleidingen en opleidingen met open inschrijving is Vijfhart Cedeo-erkend; een erkenning op basis van onafhankelijk uitgevoerd klantonderzoek, alleen uitgereikt in geval van vastgestelde hoge klanttevredenheid.

‘We zijn ontzettend blij dat we onze belofte aan de klant wederom aantoonbaar waargemaakt hebben de afgelopen twee jaar. Dit is voor ons een belangrijke erkenning. We geloven in persoonlijk contact met de opdrachtgever en denken zoveel mogelijk vanuit de klant. Uit de reacties van de ondervraagden lezen we dat dat niet onopgemerkt blijft.’
Bastiaan Janssen, manager Vijfhart IT-opleidingen.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
Algemene voorwaarden

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid