Voor de zesde keer op rij Cedeo erkend! #trots

Cedeo taartVijfhart staat achter kwalitatief hoogwaardige opleidingen en deskundige docenten met een ruime praktijkervaring. Gewoon goed en direct toepasbaar onderwijs. En dat blijkt opnieuw uit onze Cedeo erkenning.

De Cedeo-erkenning draait om kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid met daarin centraal de vraag: komt de opleider gemaakte beloftes na? Met een score van 97,3% voor maatwerk opleidingen en 97,5% voor open opleidingen is Vijfhart op de goede weg.

Duidelijk, klantvriendelijk en snel
Vijfhart zet in op persoonlijk klantcontact en dat blijft niet onopgemerkt. Alle ondervraagden zijn tevreden tot zeer tevreden over het relatiebeheer van Vijfhart. Ze waarderen het prettige contact met de accountmanagers en de aanwezige expertise.

“Ik vind Vijfhart een hele prettige partij; het contact verloopt duidelijk, snel en vriendelijk’’, “We hebben een band opgebouwd; we weten wat we aan elkaar hebben en ze voelen aan wat wij nodig hebben”, aldus een tweetal ondervraagden.petit fours

Voor de zesde keer op rij zijn wij met recht trots!
Bedankt opdrachtgevers, cursisten en Vijfharters!

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
Algemene voorwaarden

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid