Webmarketing cursussen bij Vijfhart!

Veel organisaties zijn actief op het Internet. Maar hoe wordt u en blijft uw organisatie succesvol door middel van het Internet?!
Vijfhart IT services leert hoe u webbezoekers bereikt, werft, verleidt en bindt.
Dit met als doel dat consumenten en organisaties uw product(en) kopen of uw dienst(en) afnemen.
Door het volgen van de praktisch ingestoken cursussen zoekmachine optimalisatie, Google Analytics, Google Adwords en Social Media kunt u vol vertrouwen en resultaatgericht uw internet activiteiten verbeteren!

Wat leert u tijdens deze webmarketing cursussen?

U leert:

  • gedurende de cursus Zoekmachine Optimalisatie uw site of webshop beter vindbaar wordt en blijft in bijvoorbeeld Google
  • tijdens de cursus Google Adwords resultaatgericht te adverteren in de gesponsorde resultaten van Google.
  • gedurende de cursus Google Analytics de inzet en opbrengsten van uw site, webshop, Adwords, social media of andere marketing activiteiten meet, analyseert en verbetert.
  • tijdens de cursus social media hoe Facebook, Twitter, Linkedin en andere social media middelen in te zetten voor het o.a. genereren van aanvragen en verkopen van producten, het opbouwen en monitoren en waarnodig verbeteren van naamsbekendheid en creëren van mond-tot-mond reclame.

Door wie worden onze webmarketing cursussen verzorgd?

Bob van de Vooren verzorgt de webmarketing cursussen van Vijfhart. Bob is een internetmarketing- en verkoopspecialist. Hij is meer dan 5 jaar trainer en heeft goede beoordelingen. Het doel van Bob en Vijfhart is om praktijkervaring, theorieën en succesvolle praktijkcases op een duidelijke wijze over te brengen. Bob vindt het belangrijk om resultaatgerichte, realistische en praktisch toepasbare oplossingen aan cursisten aan te reiken. Hierdoor kunnen cursisten het geleerde direct toepassen voor hun eigen organisatie.

Voor wie zijn de webmarketing cursussen bedoeld?

Onze cursussen zijn bestemd voor iedereen die bezig is met of interesse heeft in marketing, communicatie of commercie.
De genoemde cursussen kunnen natuurlijk ook bij uw organisatie worden verzorgd.

Meer informatie?
Neem contact op met het Vijfhart team!

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
Algemene voorwaarden

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid