Windows 7-certificeringen nu voor altijd geldig!

Windows 7-certificeringen worden “onsterfelijk” en blijven voor altijd geldig.

Microsoft cursisten verheugt u! Microsoft heeft vorige week aangekondigd de certificaten van Windows 7 en 8.1 te verlengen. Hierdoor hoeft u minder snel een nieuw examen af te nemen.

De examens voor de Windows 8.1-certificeringen: “Configuring windows 8.1” en “70-688, Supporting Windows 8.1” zijn verlengd tot 31 juli 2016. Deze hadden eerst een einddatum van eind januari 2016.

Microsoft gaat met de “Configuring Windows 7” en “Enterprise desktop technicians” nog een stap verder en geeft deze helemaal geen einddatum meer mee waardoor deze in theorie onsterfelijk worden.

Specialist credential
De certificeringen zullen beschikbaar blijven in de markt en krijgen een “specialist credential” mee. De rest van de Windows 7-certificaten wordt echter nog steeds op 30 september met pensioen gestuurd. Overigens houdt Liberty Munson van Microsoft nog wel een kleine slag om de arm : “Houd er rekening mee dat de examens en hun geplande verloopdatum gewijzigd kunnen worden.”

Veel gebruikers
Waarom Microsoft deze veranderingen doorvoert, is niet helemaal duidelijk. Simon Sharwood van The Register meldt dat dat wellicht te maken heeft met het grote aantal gebruikers en partners dat voorlopig nog Windows 7 en 8.1 blijft gebruiken.

Volg één van onze Microsoft trainingen!
Windows 7
Windows 8

Bron: webwereld
Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
Algemene voorwaarden

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid