Access Gevorderd (Virtueel)

Wist je dat….

Vijfhart is verkozen tot opleider van het jaar door Computable

Algemeen

*** Acceptatie data *** Waarom de cursus Microsoft Access Gevorderd?
De training Access Gevorderd gaat verder waar je met de training Access Basis bent gebleven. Ondertussen kun je met Microsoft (MS) Access een database maken, maar je wilt meer functies van het programma beheren. In deze vervolgtraining maak je kennis met de geavanceerdere mogelijkheden die MS Access te bieden heeft.

In twee dagen leer je de meer complexere functies van MS Access te gebruiken. Het accent ligt op het ontwikkelen in Access. Je gaat aan de slag met tabellen met relaties, complexe formulieren en beveiliging. Daarnaast leer je bepaalde handelingen nog sneller uitvoeren om een goed gefundeerde databases te bouwen; automatiseren met macro’s en VBA. Ook de integratie met andere Office-pakketten en SQL-server komt aan de orde.

Kortom: een enerverende training voor de MS Access gebruiker die echt veel eruit wil halen qua mogelijkheden.

Waarom je Microsoft Access zou moeten gebruiken?
Microsoft Access is een relationele database-applicatie van Microsoft Office en is een van de een van de bekendste database applicaties in de markt. Het softwareprogramma gebruikt een grafische interface, waardoor het ook voor minder ervaren gebruikers mogelijk is om een database te gebruiken.

Microsoft Access is een uitstekend programma voor bedrijven die zoeken naar een database oplossing die in korte tijd ontwikkeld kan worden. Het programma is flexibel, het werkt goed samen met ander software zoals Word, Excel en Outlook en samen met Microsoft Power BI kun je makkelijk grote hoeveelheden data analyseren.

Doel

 • Het doel van de cursus Access Gevorderd is de cursist te leren op diepgaand niveau met data om te gaan en acties te automatiseren met macro’s.

Doelgroep

De cursus is bedoeld voor computergebruikers die de geavanceerde mogelijkheden willen leren van MS Access zoals bijvoorbeeld beginnende programmeurs en database-ontwikkelaars.

Voorkennis

Onderstaande voorkennis is vereist:

Access Basis of vergelijkbare kennis.
Kennis op het niveau van MS Access Basis is vereist.

Bijzonderheden

 • Wil je nog meer te weten komen over Microsoft Office? Neem dan eens een kijkje op onze speciale Office themapagina. Hier vind je alle trainingen, interessante nieuwsartikelen en handige downloads.

Onderwerpen

 • Hoofd- en subformulieren
 • Keuzelijsten
 • Keuzeknoppen en groepsvakken
 • Tabbesturingselement
 • Expressies
 • Draaitabellen
 • Een macro maken
 • Enkele macroacties
 • Macro testen en uitvoeren
 • Groepen en rechten
 • Geavanceerde mogelijkheden
 • Analyse van een database

Planning & Prijs

Pageloader
Alle prijzen zijn excl. BTW.
Meer informatie over incompany of maatwerk
Cursus: Access Gevorderd (Virtueel)

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over de incompany- en maatwerkmogelijkheden van deze cursus.

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Opmerking of vraag


  Wil je meer informatie ontvangen, een vrijblijvende offerte ontvangen of een brochure van deze cursus downloaden? Vul onderstaande gegevens in en je ontvangt de brochure of informatie binnen één werkdag.


   Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

    Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

     AkkoordIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

     Gerelateerde cursussen

     Andere reviews

     ervaringen verzameld via Logo Springtest

     Lucienne Groenendaal

     Secretarieel medewerkster

     "Training was prima, goede tips gekregen met af en toe een grap en grol. Locatie was prima, goed verzogd vwb koffie/thee, fruit en koekje. Mensen ook zeer vriendelijk. Lunch was perfect en zeer uitgebreid."

     9

     Ariana Scheepers

     "De cursus was goed, en de verzorging ook!Ik heb er veel van opgestoken! De lokatie in Nieuwegein is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus dat is prettig. Tot een volgenden keer."

     10

     Eric Pos

     Procesbeheerder bij Gemeente Amersfoort

     "Ik vond de training erg leerzaam. De inhoud was van een hoog niveau en de docent was goed thuis in de materie. Ik stel het vooral op prijs dat er diep op de concepten werd ingegaan."

     9
     Betalen op later moment
     Schrijf je eerst in en betaal later op rekening of met de Groeikaart.
     8,3 gemiddeld op Springest
     Meer dan 450 cursisten deelden hun ervaring.
     Pageloader
     De cursus is toegevoegd aan jouw favorieten.

     Jouw favorieten kun je bekijken via je profiel (deze vind je in het menu bovenaan de website).

     Wij helpen je graag

     Geen tijd om ons gehele aanbod aan cursussen te bekijken? Of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag. Vul onderstaande vragen in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.


     Cursus: Access Gevorderd (Virtueel)

      E-mailadres

      Telefoonnummer

      Opmerking of vraag


      Meer weten

      Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over deze cursus.


      Cursus: Access Gevorderd (Virtueel)

       Wij helpen je graag

       Geen tijd om ons gehele aanbod aan cursussen te bekijken? Of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag. Vul onderstaande vragen in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

       Access Gevorderd (Virtueel)

        Naam

        E-mailadres

        Telefoonnummer

        Opmerking of vraag

        Lesmethoden

        Jij  bent ons uitgangspunt

        Jouw wensen en behoeften staan voor ons centraal. Iedereen groeit op zijn eigen manier. Daarom hebben we drie specifieke lesmethoden ontwikkeld.

        Persoonlijk begeleid
        Jij kiest je onderdelen en leert in je eigen tempo. Dit omschrijft persoonlijk begeleid leren het beste. Je behandelt de lesstof zelf op één van onze locaties. Zo kies je alleen de stof die je persoonlijk nodig hebt. Je kennis en de gewenste competenties zijn hierbij de uitgangspunten. Tijdens de cursus beantwoord je meerkeuze- en open vragen. Daarna neem je deze één-op-één door met de trainer. Zo zorgen we ervoor dat je de lesstof aan het einde van de cursus echt beheerst.

        Klassikale cursus
        Bij de klassikale cursussen speelt de interactie met trainer en medecursisten een belangrijke rol in het leerproces. Samen behandelen we de theorie en daarna maak je zelf opdrachten. De antwoorden bespreken we klassikaal. Zo sla je de lesstof beter op en leer je van situaties en vraagstukken in andere bedrijven. Die ervaringen kun je weer doorvertalen naar je eigen organisatie.

        FusionTeach
        FusionTeach is onze blended lesmethode en bied je de juiste mix van online en offline leren. Je krijgt les en steun van een gecertificeerde en ervaren trainer tijdens praktijkdagen op één van onze locaties.  En met onze online leeromgeving kun je overal en altijd leren. Met een op maat gemaakt opleidingsplan volg je de leerroute die past bij je kennisniveau en wensen. Jij bepaalt wanneer, waar en hoe je groeit!

        FusionTeach Office
        Efficiënter werken met Microsoft Office bespaart veel werk en tijd. Meet het huidige kennisniveau en bepaal welke kennis nodig is. Met FusionTeach Office volg je je persoonlijke leerroute. Meer weten?

        Meer informatie
        Onderwerpen
        Actieve filters: Wis alle filters
        Pageloader
        Algemene voorwaarden

        Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid