Agile en Scrum overview (Virtueel)

Agile en Scrum overview (Virtueel)

Wist je dat….

Vijfhart is verkozen tot opleider van het jaar door Computable

Algemeen

*** Acceptatie data ***
Agile en Scrum training Overview
Wil jij in één dag de basis leren over Agile werken? Volg dan deze Overview introductie in Scrum en Agile training van Vijfhart. Steeds meer organisaties gaan over op deze manier van werken binnen de software ontwikkeling. In deze Agile en Scrum training gaan we dieper in op hoe deze principes verschillen ten opzichte van de traditionele software ontwikkeling principes. Ook maak je kennis met alle principes van deze populaire werkwijze.

Het doel van de training
Het uitgangspunt van de training is dat je op een efficiënte manier software bouwt van zeer hoge kwaliteit. We bespreken in deze training hoe je de verschillende disciplines, van requirements tot implementatie en testen, op de juiste en meest efficiënte manier uitvoert.

Wanneer je onze Overview introductie in Agile en Scrum training volgt, krijg je een goed overzicht van de overeenkomsten en verschillen tussen de methodieken zoals Scrum, eXtreme Programming (XP), Kanban en Lean. Zo ben je in staat om de juiste aanpak voor jouw organisatie en project te bepalen.

Voor jou geschikt?
Deze Scrum en Agile training raden wij aan voor iedereen die overweegt om volgens deze methode te werken.

Onderwerpen die we behandelen
De Scrum methode kenmerkt zich door multidisciplinaire teams die in korte iteraties werkende software opleveren. Hoewel de theorie van Scrum simpel is, loopt men in de praktijk toch snel tegen uitdagingen en valkuilen aan. We bespreken wat er bij komt kijken om Scrum op een succesvolle manier toe te passen.

Door het volgen van deze training krijg je een goed begrip van de verschillende principes, de voordelen van Agile werken en de valkuilen die je hierbij ondervindt.

Verder heb je na afloop van de training:

 • Kennis van de verschillende disciplines;
 • Inzicht in de verschillende methodieken en hun voor- en nadelen;
 • Een goed overzicht van wat Scrum is en hoe het werkt in de praktijk.

Zo krijg je een duidelijk beeld van wat er komt kijken bij het invoeren van de Agile en Scrum werkwijze in de organisatie. Aan de hand van praktijkvoorbeelden doorlopen we de theorie en het Scrum proces. Wil je weten welke lesstof we nog meer behandelen? Bekijk hieronder de lijst met onderwerpen.

Doel

  Voorkennis

  Onderstaande voorkennis is vereist:

  Geen specifieke voorkennis vereist

  Bijzonderheden

  • Bij de training ontvang je toegang tot onze elektronische leeromgeving mijn.vijfhart.nl. Hier kun je al het benodigde cursusmateriaal vinden.
  Persoonlijk advies?

  Matthijs Kuipers

  Accountmanager

  Onderwerpen

  • Introductie in Agile software development
  • Agile principes
  • Agile teams
  • Agile disciplines
  • Agile software ontwikkel methoden
  • Scrum in uitvoering
  • Scrum team en rollen
  • Requirements in scrum
  • Planning en schatten in scrum
  • Scrum best practices
  • Wat Scrum mist
  • Invoeren van agile/Scrum in een traditionele organisatie
  • Valkuilen van agile/Scrum

  Planning & Prijs

  Pageloader
  Alle prijzen zijn excl. BTW.
  Meer informatie over incompany of maatwerk
  Cursus: Agile en Scrum overview (Virtueel)

  Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over de incompany- en maatwerkmogelijkheden van deze cursus.

   E-mailadres

   Telefoonnummer

   Opmerking of vraag


   Wil je meer informatie ontvangen, een vrijblijvende offerte ontvangen of een brochure van deze cursus downloaden? Vul onderstaande gegevens in en je ontvangt de brochure of informatie binnen één werkdag.


    Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

     Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

      AkkoordIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

      Andere reviews

      ervaringen verzameld via Logo Springtest

      Lucienne Groenendaal

      Secretarieel medewerkster

      "Training was prima, goede tips gekregen met af en toe een grap en grol. Locatie was prima, goed verzogd vwb koffie/thee, fruit en koekje. Mensen ook zeer vriendelijk. Lunch was perfect en zeer uitgebreid."

      9

      Ariana Scheepers

      "De cursus was goed, en de verzorging ook!Ik heb er veel van opgestoken! De lokatie in Nieuwegein is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus dat is prettig. Tot een volgenden keer."

      10

      Eric Pos

      Procesbeheerder bij Gemeente Amersfoort

      "Ik vond de training erg leerzaam. De inhoud was van een hoog niveau en de docent was goed thuis in de materie. Ik stel het vooral op prijs dat er diep op de concepten werd ingegaan."

      9
      Tags:
      Betalen op later moment
      Schrijf je eerst in en betaal later op rekening of met de Groeikaart.
      8,3 gemiddeld op Springest
      Meer dan 450 cursisten deelden hun ervaring.
      Pageloader
      De cursus is toegevoegd aan jouw favorieten.

      Jouw favorieten kun je bekijken via je profiel (deze vind je in het menu bovenaan de website).

      Wij helpen je graag

      Geen tijd om ons gehele aanbod aan cursussen te bekijken? Of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag. Vul onderstaande vragen in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.


      Cursus: Agile en Scrum overview (Virtueel)

       E-mailadres

       Telefoonnummer

       Opmerking of vraag


       Meer weten

       Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over deze cursus.


       Cursus: Agile en Scrum overview (Virtueel)

        Wij helpen je graag

        Geen tijd om ons gehele aanbod aan cursussen te bekijken? Of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag. Vul onderstaande vragen in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

        Agile en Scrum overview (Virtueel)

         Naam

         E-mailadres

         Telefoonnummer

         Opmerking of vraag

         Lesmethoden

         Jij  bent ons uitgangspunt

         Jouw wensen en behoeften staan voor ons centraal. Iedereen groeit op zijn eigen manier. Daarom hebben we drie specifieke lesmethoden ontwikkeld.

         Persoonlijk begeleid
         Jij kiest je onderdelen en leert in je eigen tempo. Dit omschrijft persoonlijk begeleid leren het beste. Je behandelt de lesstof zelf op één van onze locaties. Zo kies je alleen de stof die je persoonlijk nodig hebt. Je kennis en de gewenste competenties zijn hierbij de uitgangspunten. Tijdens de cursus beantwoord je meerkeuze- en open vragen. Daarna neem je deze één-op-één door met de trainer. Zo zorgen we ervoor dat je de lesstof aan het einde van de cursus echt beheerst.

         Klassikale cursus
         Bij de klassikale cursussen speelt de interactie met trainer en medecursisten een belangrijke rol in het leerproces. Samen behandelen we de theorie en daarna maak je zelf opdrachten. De antwoorden bespreken we klassikaal. Zo sla je de lesstof beter op en leer je van situaties en vraagstukken in andere bedrijven. Die ervaringen kun je weer doorvertalen naar je eigen organisatie.

         FusionTeach
         FusionTeach is onze blended lesmethode en bied je de juiste mix van online en offline leren. Je krijgt les en steun van een gecertificeerde en ervaren trainer tijdens praktijkdagen op één van onze locaties.  En met onze online leeromgeving kun je overal en altijd leren. Met een op maat gemaakt opleidingsplan volg je de leerroute die past bij je kennisniveau en wensen. Jij bepaalt wanneer, waar en hoe je groeit!

         FusionTeach Office
         Efficiënter werken met Microsoft Office bespaart veel werk en tijd. Meet het huidige kennisniveau en bepaal welke kennis nodig is. Met FusionTeach Office volg je je persoonlijke leerroute. Meer weten?

         Meer informatie
         Onderwerpen
         Actieve filters: Wis alle filters
         Pageloader
         Algemene voorwaarden

         Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid