ArchiMate® 3.0 Foundation en Practitioner – Examens

ArchiMate® 3.0 Foundation en Practitioner – Examens

Wist je dat….

Vijfhart is verkozen tot opleider van het jaar door Computable

Algemeen

*** Acceptatie data ***
Het ArchiMate® 3.0 Foundation en Practitioner examen kun je op een door jezelf te kiezen moment bij een Pearson Vue Testing Center van jouw keuze (bv Vijfhart Nieuwegein) afleggen. Hiervoor ontvang je van ons een examenvoucher. De kosten van de examens maken deel uit van de totale prijs. De examens worden afgenomen in het Engels. Wanneer je Engels als tweede taal hebt, krijg je extra tijd (30 minuten per examen) voor het maken van het examen. Het examen bestaat uit 2 delen:

 • Het ArchiMate® 3.0 Foundation examen duurt 60 minuten en bestaat uit 40 meerkeuzevragen. Je bent geslaagd als je 24 van de 40 punten behaald hebt (60% goed). Er mag geen naslagwerk gebruikt worden.
 • Het ArchiMate® 3.0 Practitioner examen duurt 90 minuten en bestaat uit 8 complexe meerkeuzevragen gebaseerd op een scenario. Je bent geslaagd als je 26 van de 40 punten behaald hebt (65% goed). Het is een open boek examen.

Doel

 • Het behalen van het ArchiMate® 3.0 Foundation en Practitioner certificaat.

Doelgroep

Cursisten die de training ArchiMate® 3.0 Foundation en Practitioner te hebben gevolgd.

Voorkennis

Onderstaande voorkennis is vereist:

ArchiMate® 3 training course – Foundation en Practitioner (inclusief exams) .
Je dient de training ArchiMate® 3.0 Foundation en Practitioner te hebben gevolgd bij Vijfhart IT-Opleidingen

Bijzonderheden

Het examen kan alleen geboekt worden in combinatie met de training ArchiMate® 3.0 Foundation en Practitioner.
Persoonlijk advies?

Matthijs Kuipers

Accountmanager

Onderwerpen

Planning & Prijs

Pageloader

Wil je meer informatie ontvangen, een vrijblijvende offerte ontvangen of een brochure van deze cursus downloaden? Vul onderstaande gegevens in en je ontvangt de brochure of informatie binnen één werkdag.


  Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

   Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

    AkkoordIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

    Andere reviews

    ervaringen verzameld via Logo Springtest

    Lucienne Groenendaal

    Secretarieel medewerkster

    "Training was prima, goede tips gekregen met af en toe een grap en grol. Locatie was prima, goed verzogd vwb koffie/thee, fruit en koekje. Mensen ook zeer vriendelijk. Lunch was perfect en zeer uitgebreid."

    9

    Ariana Scheepers

    "De cursus was goed, en de verzorging ook!Ik heb er veel van opgestoken! De lokatie in Nieuwegein is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus dat is prettig. Tot een volgenden keer."

    10

    Eric Pos

    Procesbeheerder bij Gemeente Amersfoort

    "Ik vond de training erg leerzaam. De inhoud was van een hoog niveau en de docent was goed thuis in de materie. Ik stel het vooral op prijs dat er diep op de concepten werd ingegaan."

    9
    Betalen op later moment
    Schrijf je eerst in en betaal later op rekening of met de Groeikaart.
    8,3 gemiddeld op Springest
    Meer dan 450 cursisten deelden hun ervaring.
    Pageloader
    De cursus is toegevoegd aan jouw favorieten.

    Jouw favorieten kun je bekijken via je profiel (deze vind je in het menu bovenaan de website).

    Wij helpen je graag

    Geen tijd om ons gehele aanbod aan cursussen te bekijken? Of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag. Vul onderstaande vragen in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.


    Cursus: ArchiMate® 3.0 Foundation en Practitioner - Examens

     E-mailadres

     Telefoonnummer

     Opmerking of vraag


     Meer weten

     Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over deze cursus.


     Cursus: ArchiMate® 3.0 Foundation en Practitioner - Examens

      Wij helpen je graag

      Geen tijd om ons gehele aanbod aan cursussen te bekijken? Of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag. Vul onderstaande vragen in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

      ArchiMate® 3.0 Foundation en Practitioner - Examens

       Naam

       E-mailadres

       Telefoonnummer

       Opmerking of vraag

       Lesmethoden

       Jij  bent ons uitgangspunt

       Jouw wensen en behoeften staan voor ons centraal. Iedereen groeit op zijn eigen manier. Daarom hebben we drie specifieke lesmethoden ontwikkeld.

       Persoonlijk begeleid
       Jij kiest je onderdelen en leert in je eigen tempo. Dit omschrijft persoonlijk begeleid leren het beste. Je behandelt de lesstof zelf op één van onze locaties. Zo kies je alleen de stof die je persoonlijk nodig hebt. Je kennis en de gewenste competenties zijn hierbij de uitgangspunten. Tijdens de cursus beantwoord je meerkeuze- en open vragen. Daarna neem je deze één-op-één door met de trainer. Zo zorgen we ervoor dat je de lesstof aan het einde van de cursus echt beheerst.

       Klassikale cursus
       Bij de klassikale cursussen speelt de interactie met trainer en medecursisten een belangrijke rol in het leerproces. Samen behandelen we de theorie en daarna maak je zelf opdrachten. De antwoorden bespreken we klassikaal. Zo sla je de lesstof beter op en leer je van situaties en vraagstukken in andere bedrijven. Die ervaringen kun je weer doorvertalen naar je eigen organisatie.

       FusionTeach
       FusionTeach is onze blended lesmethode en bied je de juiste mix van online en offline leren. Je krijgt les en steun van een gecertificeerde en ervaren trainer tijdens praktijkdagen op één van onze locaties.  En met onze online leeromgeving kun je overal en altijd leren. Met een op maat gemaakt opleidingsplan volg je de leerroute die past bij je kennisniveau en wensen. Jij bepaalt wanneer, waar en hoe je groeit!

       FusionTeach Office
       Efficiënter werken met Microsoft Office bespaart veel werk en tijd. Meet het huidige kennisniveau en bepaal welke kennis nodig is. Met FusionTeach Office volg je je persoonlijke leerroute. Meer weten?

       Meer informatie
       Onderwerpen
       Actieve filters: Wis alle filters
       Pageloader
       Algemene voorwaarden

       Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid