BCS – Modelling Business Processes

BCS – Modelling Business Processes(Partnercursus)

Wist je dat….

Vijfhart is verkozen tot opleider van het jaar door Computable

Algemeen

*** Acceptatie data *** De Modeling Business Processes cursus biedt praktische en bewezen technieken voor het modelleren, analyseren en verbeteren van bedrijfsprocessen. Er wordt een hiërarchische benadering genomen voor de procesverbetering. Deze aanpak analyseert en modelleert drie niveaus van het businessproces en onderzoekt ook belangrijke factoren die het proces beïnvloeden zoals de menselijke prestaties en procesmetingen. Theoretische concepten worden door een gedetailleerde casestudie onderzocht. Tijdens de casestudie krijgen de deelnemers de mogelijkheid om hun kennis praktisch toe te passen door zowel AS-IS en TO-BE procesmodellen zelf te creëren en verbeteren.

Doel

 • Het BCS Diploma in Business analyse is een internationaal erkende certificering binnen ons vakgebied, en zet een ¿standard of excellence¿ voor de business analist. Het BCS-opleidingstraject helpt je te ontwikkelen tot expert probleemoplosser, die waarde levert aan je organisatie.
 • Het traject is opgebouwd rond 4 modules afgesloten met een examen, elke module op zichzelf is al een erkende certificering. Er zijn twee kernmodules en twee specialisatie-modules. Er is geen vaste volgorde in het volgen van de cursussen. Bij weinig ervaring adviseren wij om eerst de module Business Analysis Foundation te volgen en daarna één van de andere cursussen. Om het mondeling examen te doen moet u eerst alle vier certificaten (FBA, RE, MBP, BAP) hebben behaald. Het laatste examen dient minimaal zes weken voor aanvang van het mondeling examen behaald te zijn. Om de certificaten daarna in het BCS Diploma om te zetten, krijg je een mondeling examen met twee BCS-examinatoren om daarin je technische, zakelijke en interpersoonlijke competenties aan te tonen.
 • Deze cursus bereidt de deelnemers voor op het Modelling Business Processes examen. Het examen duurt een uur en is een open boek examen. Dit examen leidt tot het certificaat in Modeling Business Processes aangeboden door aangeboden door de BCS (vroeger ISEB). Daarbovenop is deze cursus in lijn met het IIBA BABoK versie 2.0.

Doelgroep

De business analist is de specialist die organisaties helpt om goede investeringsbeslissingen met betrekking tot mogelijke veranderingen in het bedrijf te maken. Organisaties streven er voortdurend naar om efficiënter en effectiever te worden, de business analist steunt deze inspanningen door verduidelijking van de haalbare opties voor de organisatie, de beoordeling van deze opties en ervoor te zorgen dat de gekozen oplossing duidelijk is gedefinieerd.

Bijzonderheden

Let op : afwijkende cursustijd van 09.00 tot 17:00 uur.
Persoonlijk advies?

Matthijs Kuipers

Accountmanager

Onderwerpen

 • Context voor modeling business processes
 • The organisational view
 • Modelling an organisation
 • Modelling processes
 • Creating ‘As is’ process models
 • Analysing tasks
 • Human aspects of performance
 • Managing and measuring processes
 • Process improvement and redesign
 • Creating ‘To be’ process models
 • Implementation issues
 • IT support for business processes
 • Course summary and review

Planning & Prijs

Pageloader
Alle prijzen zijn excl. BTW.
Meer informatie over incompany of maatwerk
Cursus: BCS - Modelling Business Processes

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over de incompany- en maatwerkmogelijkheden van deze cursus.

E-mailadres

Telefoonnummer

Opmerking of vraag


Wil je meer informatie ontvangen, een vrijblijvende offerte ontvangen of een brochure van deze cursus downloaden? Vul onderstaande gegevens in en je ontvangt de brochure of informatie binnen één werkdag.


Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden
AkkoordIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

Gerelateerde cursussen

Andere reviews

ervaringen verzameld via Logo Springtest

Lucienne Groenendaal

Secretarieel medewerkster

"Training was prima, goede tips gekregen met af en toe een grap en grol. Locatie was prima, goed verzogd vwb koffie/thee, fruit en koekje. Mensen ook zeer vriendelijk. Lunch was perfect en zeer uitgebreid."

9

Ariana Scheepers

"De cursus was goed, en de verzorging ook!Ik heb er veel van opgestoken! De lokatie in Nieuwegein is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus dat is prettig. Tot een volgenden keer."

10

Eric Pos

Procesbeheerder bij Gemeente Amersfoort

"Ik vond de training erg leerzaam. De inhoud was van een hoog niveau en de docent was goed thuis in de materie. Ik stel het vooral op prijs dat er diep op de concepten werd ingegaan."

9
Betalen op later moment
Schrijf je eerst in en betaal later op rekening of met de Groeikaart.
8,3 gemiddeld op Springest
Meer dan 450 cursisten deelden hun ervaring.
Pageloader
De cursus is toegevoegd aan jouw favorieten.

Jouw favorieten kun je bekijken via je profiel (deze vind je in het menu bovenaan de website).

Wij helpen je graag

Geen tijd om ons gehele aanbod aan cursussen te bekijken? Of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag. Vul onderstaande vragen in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.


Cursus: BCS - Modelling Business Processes

E-mailadres

Telefoonnummer

Opmerking of vraag


Meer weten

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over deze cursus.


Cursus: BCS - Modelling Business Processes

Wij helpen je graag

Geen tijd om ons gehele aanbod aan cursussen te bekijken? Of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag. Vul onderstaande vragen in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

BCS - Modelling Business Processes

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Opmerking of vraag

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
Algemene voorwaarden

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid