Certified Datacenter Expert (CDCE) – Hercertificering

Certified Datacenter Expert (CDCE) – Hercertificering(Partnercursus)

Algemeen

Deze Partnercursus cursus hebben we niet meer in ons assortiment maar nog wel andere cursussen, bijvoorbeeld:

Deze cursus is vervangen door CDCEENG-RC – Certified Datacenter Expert – CDCE® (exam incl.) – Recertification – English Course *** Acceptatie data *** Aan deze cursus kan uitsluitend worden deelgenomen door personen welke reeds in het bezit zijn van een (verlopen) CDCE certificering.

De CDCE training is ontwikkeld om deelnemers voor te bereiden op het analyseren van een complete business case. Het doel hierbij is het uitvoeren van een aantal technische evaluaties. Gekeken wordt naar het projectplan alsmede de implementatie van een aantal datacenter ontwerpen.

Deze vijfdaagse cursus bouwt voort op de cursussen Certified datacenter professional en Certified Datacenter Specialist. Deelnemers leren om een bepaalde business case te analyseren, een technische evaluatie van een projectplan uit te voeren en de implementatie van een mission-critical Data Center te realiseren. Ook betrekt deze cursus de deelnemers in productevaluaties, laat zien hoe equipment kan worden gekozen en hoe equipment test scripts (IET) en integrated performance and validation testing (IPVT) worden ontwikkeld.

De Datacenter Certificeringen zijn wereldwijd geaccrediteerd door EXIN. De trainingen worden uitgevoerd in samenwerking met EPI Training.
Op de laatste dag van de training wordt direct het Exin examen afgenomen. De kosten van dit examen zijn bij de cursusprijs inbegrepen.

This course is also available in English.

Doel

 • Een optimale locatie kiezen voor mission critical Datacenters
 • Alle onderdelen beschrijven die belangrijk zijn voor hi-availibility, en hoe deze op te zetten
 • De design lifecycles en fases in Data center bouwprojecten begrijpen
 • Business cases analyseren en een projectplan maken dat voldoet aan de wensen en eisen
 • Een technische beoordeling uitvoeren van een bepaald ontwerpplan en dit toetsen aan de standaarden
 • Begrijpen hoe electrical Single Line Diragrams (SLE) worden gelezen en weten wat de relatie met andere ontwerpdocumenten is
 • Product datasheets evalueren en onderscheid maken tussen technische specificaties en functionele vereisten
 • Equipment specificaties en beperkingen rond ruimte, koelcapaciteit, stroomvoorziening etc. in relatie tot elkaar zien
 • Individual Equipment Test (IET) en Integrated Performance and Validation Test (IPVT) plannen ontwikkelen
 • Richtlijnen en checklists ontwikkelen op diverse gebieden
 • Plannen van uitgebruikname van een gedateerd Datacenter

Doelgroep

IT- en facility professionals die in en om een Datacenter werken, verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot het beheer en de beschikbaarheid van een Datacenter, en die betrokken worden bij het ontwerp, de bouw of de vernieuwing van een mission-critical Datacenter.

Voorkennis

Onderstaande voorkennis is vereist:

Certified Datacenter Professional - CDCP® (incl. examen) of vergelijkbare kennis.
Certified Datacenter Specialist - CDCS® (incl. examen) of vergelijkbare kennis.
Een goede passieve beheersing van de Engelse taal.
Deelnemers moeten voorafgaand aan deze training de Certified Datacenter Professional (CDCP) en Certified Datacenter Specialist (CDCS) training gevolgd hebben en de bijbehorende examens met succes hebben afgerond.

Planning & Prijs

Andere reviews

ervaringen verzameld via Logo Springtest

Lucienne Groenendaal

Secretarieel medewerkster

"Training was prima, goede tips gekregen met af en toe een grap en grol. Locatie was prima, goed verzogd vwb koffie/thee, fruit en koekje. Mensen ook zeer vriendelijk. Lunch was perfect en zeer uitgebreid."

9

Ariana Scheepers

"De cursus was goed, en de verzorging ook!Ik heb er veel van opgestoken! De lokatie in Nieuwegein is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus dat is prettig. Tot een volgenden keer."

10

Eric Pos

Procesbeheerder bij Gemeente Amersfoort

"Ik vond de training erg leerzaam. De inhoud was van een hoog niveau en de docent was goed thuis in de materie. Ik stel het vooral op prijs dat er diep op de concepten werd ingegaan."

9
Betalen op later moment
Schrijf je eerst in en betaal later op rekening of met de Groeikaart.
8,3 gemiddeld op Springest
Meer dan 450 cursisten deelden hun ervaring.
Pageloader
De cursus is toegevoegd aan jouw favorieten.

Jouw favorieten kun je bekijken via je profiel (deze vind je in het menu bovenaan de website).

Wij helpen je graag

Geen tijd om ons gehele aanbod aan cursussen te bekijken? Of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag. Vul onderstaande vragen in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.


Cursus: Certified Datacenter Expert (CDCE) - Hercertificering

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Opmerking of vraag


  Meer weten

  Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over deze cursus.


  Cursus: Certified Datacenter Expert (CDCE) - Hercertificering

   Wij helpen je graag

   Geen tijd om ons gehele aanbod aan cursussen te bekijken? Of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag. Vul onderstaande vragen in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

   Certified Datacenter Expert (CDCE) - Hercertificering

    Naam

    E-mailadres

    Telefoonnummer

    Opmerking of vraag

    Lesmethoden

    Jij  bent ons uitgangspunt

    Jouw wensen en behoeften staan voor ons centraal. Iedereen groeit op zijn eigen manier. Daarom hebben we drie specifieke lesmethoden ontwikkeld.

    Persoonlijk begeleid
    Jij kiest je onderdelen en leert in je eigen tempo. Dit omschrijft persoonlijk begeleid leren het beste. Je behandelt de lesstof zelf op één van onze locaties. Zo kies je alleen de stof die je persoonlijk nodig hebt. Je kennis en de gewenste competenties zijn hierbij de uitgangspunten. Tijdens de cursus beantwoord je meerkeuze- en open vragen. Daarna neem je deze één-op-één door met de trainer. Zo zorgen we ervoor dat je de lesstof aan het einde van de cursus echt beheerst.

    Klassikale cursus
    Bij de klassikale cursussen speelt de interactie met trainer en medecursisten een belangrijke rol in het leerproces. Samen behandelen we de theorie en daarna maak je zelf opdrachten. De antwoorden bespreken we klassikaal. Zo sla je de lesstof beter op en leer je van situaties en vraagstukken in andere bedrijven. Die ervaringen kun je weer doorvertalen naar je eigen organisatie.

    FusionTeach
    FusionTeach is onze blended lesmethode en bied je de juiste mix van online en offline leren. Je krijgt les en steun van een gecertificeerde en ervaren trainer tijdens praktijkdagen op één van onze locaties.  En met onze online leeromgeving kun je overal en altijd leren. Met een op maat gemaakt opleidingsplan volg je de leerroute die past bij je kennisniveau en wensen. Jij bepaalt wanneer, waar en hoe je groeit!

    FusionTeach Office
    Efficiënter werken met Microsoft Office bespaart veel werk en tijd. Meet het huidige kennisniveau en bepaal welke kennis nodig is. Met FusionTeach Office volg je je persoonlijke leerroute. Meer weten?

    Meer informatie
    Onderwerpen
    Actieve filters: Wis alle filters
    Pageloader
    Algemene voorwaarden

    Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid