Cisco CCNA Bootcamp (CCNAX – Accelerated) + examen

Cisco CCNA Bootcamp (CCNAX – Accelerated) + examen(Partnercursus)

 • Duur

  5 dagen
 • Prijs

  2995,-
 • 8,3

  Beoordeling

  436. reviews
 • Locatie

  DrachtenGroningenRotterdamZoetermeer
  Amsterdam - PartnerDrachten - PartnerGroningen - PartnerNieuwegein - PartnerRotterdam - PartnerZoetermeer - Partner
  Meer...
  Minder...
 • Planning

  Planning ophalen...
 • Lesmethode

  Klassikaal

Wist je dat….

Vijfhart is verkozen tot opleider van het jaar door Computable

Algemeen

*** Acceptatie data *** Ons versnelde CCNA Boot Camp is een intensief programma dat is bedoeld om in korte tijd uw CCNA-certificaat te halen. Voor optimaal gebruik van de contacturen en een uitgebreide behandeling van de CCNA-stof hebben we een driedelig programma samengesteld dat bestaat uit voorbereiding, klassikale instructie en lab-practica na de bijeenkomsten. Dit bootcamp is gericht op de voorbereiding op het 200-120 – CCNA Cisco Certified Network Associate Routing and Switching examen.

Stap 1: in de voorbereiding krijgt u een vragenlijst die u helpt bepalen waar u bent in uw studietraject. Deze voorbereiding bestaat uit circa vijf uur e-learning en is bedoeld om u een stevig fundament te geven en u op de juiste zaken te richten tijdens de contacturen.

Stap 2: de klassikale instructie bestaat onder meer uit een intensieve training onder leiding van een instructeur en uit praktijksituaties. Deelnemers leren om een basis-IPv4- of IPv6-netwerk te installeren, beheren, configureren en verifiëren, onder meer door een LAN-switch en een IP-router te configureren, basis-veiligheidsproblemen te herkennen, inzicht te krijgen in redundante topologieën, oplossingen aan te bieden voor vaak voorkomende netwerkproblemen, verbindingen te maken met een WAN, EIGRP en OSPF te configureren voor zowel IPv4 als IPv6, inzicht te krijgen in WAN-technologieën en vertrouwd te raken met apparaatbeheer en Cisco-licenties. U heeft tijdens de cursus 24 uur per dag toegang tot de labs.

Stap 3: na de cursus krijgt u tien e-Lab-credits die u kunt gebruiken voor extra lab-ervaring waarmee u uw vaardigheden kunt bijslijpen met dezelfde apparatuur die u ook hebt gebruikt bij de klassikale bijeenkomsten. U krijgt ook zelftest-software, toegang tot de unieke CCNA Xtra-materialen (video’s en extra studiehulpmiddelen) en revisiedocumenten, die allemaal zijn bedoeld om u te helpen bij de laatste fase van uw opleiding, die bestaat uit oefenen, oefenen en nog eens oefenen.

+ Gratis examencoupon

Doel

 • Describe network fundamentals and build simple LANs
 • Establish Internet connectivity
 • Manage network device security
 • Describe IPv6 basics
 • Troubleshoot VLAN issues, explain how STP works, configure EtherChannel, and understand the ideabehind Layer 3 redundancy
 • Troubleshoot IP connectivity
 • Define the characteristics, functions, and components of a WAN
 • Configure and troubleshoot EIGRP in an IPv4 environment, and configure EIGRP for IPv6
 • Configure, verify, and troubleshoot multi-area OSPF
 • Describe SNMP, syslog and NetFlow, and manage Cisco device configurations, IOS images, and licenses

Doelgroep

Deze cursus is bedoeld voor system engineers die zich bezighouden met het installeren, beheren en troubleshooten van kleine- en gemiddelde bedrijfsnetwerken. Dit is inclusief het configureren van diverse switches en routers die verbonden zijn aan een WAN en het implementeren van netwerk beveiliging.

Voorkennis

Onderstaande voorkennis is vereist:

Basisvaardigheid in de navigatie door Windows en het werken met een toetsenbord
Basisvaardigheid in internetgebruik
Basiskennis van IP-adressering

Planning & Prijs

Pageloader
Alle prijzen zijn excl. BTW.
Meer informatie over incompany of maatwerk
Cursus: Cisco CCNA Bootcamp (CCNAX - Accelerated) + examen

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over de incompany- en maatwerkmogelijkheden van deze cursus.

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Opmerking of vraag


  Wil je meer informatie ontvangen, een vrijblijvende offerte ontvangen of een brochure van deze cursus downloaden? Vul onderstaande gegevens in en je ontvangt de brochure of informatie binnen één werkdag.


   Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

    Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

     AkkoordIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

     Andere reviews

     ervaringen verzameld via Logo Springtest

     Lucienne Groenendaal

     Secretarieel medewerkster

     "Training was prima, goede tips gekregen met af en toe een grap en grol. Locatie was prima, goed verzogd vwb koffie/thee, fruit en koekje. Mensen ook zeer vriendelijk. Lunch was perfect en zeer uitgebreid."

     9

     Ariana Scheepers

     "De cursus was goed, en de verzorging ook!Ik heb er veel van opgestoken! De lokatie in Nieuwegein is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus dat is prettig. Tot een volgenden keer."

     10

     Eric Pos

     Procesbeheerder bij Gemeente Amersfoort

     "Ik vond de training erg leerzaam. De inhoud was van een hoog niveau en de docent was goed thuis in de materie. Ik stel het vooral op prijs dat er diep op de concepten werd ingegaan."

     9
     Betalen op later moment
     Schrijf je eerst in en betaal later op rekening of met de Groeikaart.
     8,3 gemiddeld op Springest
     Meer dan 450 cursisten deelden hun ervaring.
     Pageloader
     De cursus is toegevoegd aan jouw favorieten.

     Jouw favorieten kun je bekijken via je profiel (deze vind je in het menu bovenaan de website).

     Wij helpen je graag

     Geen tijd om ons gehele aanbod aan cursussen te bekijken? Of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag. Vul onderstaande vragen in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.


     Cursus: Cisco CCNA Bootcamp (CCNAX - Accelerated) + examen

      E-mailadres

      Telefoonnummer

      Opmerking of vraag


      Meer weten

      Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over deze cursus.


      Cursus: Cisco CCNA Bootcamp (CCNAX - Accelerated) + examen

       Wij helpen je graag

       Geen tijd om ons gehele aanbod aan cursussen te bekijken? Of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag. Vul onderstaande vragen in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

       Cisco CCNA Bootcamp (CCNAX - Accelerated) + examen

        Naam

        E-mailadres

        Telefoonnummer

        Opmerking of vraag

        Lesmethoden

        Jij  bent ons uitgangspunt

        Jouw wensen en behoeften staan voor ons centraal. Iedereen groeit op zijn eigen manier. Daarom hebben we drie specifieke lesmethoden ontwikkeld.

        Persoonlijk begeleid
        Jij kiest je onderdelen en leert in je eigen tempo. Dit omschrijft persoonlijk begeleid leren het beste. Je behandelt de lesstof zelf op één van onze locaties. Zo kies je alleen de stof die je persoonlijk nodig hebt. Je kennis en de gewenste competenties zijn hierbij de uitgangspunten. Tijdens de cursus beantwoord je meerkeuze- en open vragen. Daarna neem je deze één-op-één door met de trainer. Zo zorgen we ervoor dat je de lesstof aan het einde van de cursus echt beheerst.

        Klassikale cursus
        Bij de klassikale cursussen speelt de interactie met trainer en medecursisten een belangrijke rol in het leerproces. Samen behandelen we de theorie en daarna maak je zelf opdrachten. De antwoorden bespreken we klassikaal. Zo sla je de lesstof beter op en leer je van situaties en vraagstukken in andere bedrijven. Die ervaringen kun je weer doorvertalen naar je eigen organisatie.

        FusionTeach
        FusionTeach is onze blended lesmethode en bied je de juiste mix van online en offline leren. Je krijgt les en steun van een gecertificeerde en ervaren trainer tijdens praktijkdagen op één van onze locaties.  En met onze online leeromgeving kun je overal en altijd leren. Met een op maat gemaakt opleidingsplan volg je de leerroute die past bij je kennisniveau en wensen. Jij bepaalt wanneer, waar en hoe je groeit!

        FusionTeach Office
        Efficiënter werken met Microsoft Office bespaart veel werk en tijd. Meet het huidige kennisniveau en bepaal welke kennis nodig is. Met FusionTeach Office volg je je persoonlijke leerroute. Meer weten?

        Meer informatie
        Onderwerpen
        Actieve filters: Wis alle filters
        Pageloader
        Algemene voorwaarden

        Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid