Citrix XenApp and XenDesktop 7.1x Advanced Administration

Citrix XenApp and XenDesktop 7.1x Advanced Administration(Partnercursus)

Wist je dat….

Vijfhart is verkozen tot opleider van het jaar door Computable

Algemeen

*** Acceptatie data *** Deze cursus is bedoeld voor deelnemers die al ervaring hebben met XenApp en XenDesktop, en die hun expertise verder willen uitbreiden.

Haal meer uit uw investering in XenApp en XenDesktop via Workspace Environment Management, Provisioning Services en geavanceerde tools voor probleemoplossing. Aan het einde van de cursus bent u beter bekend met het beheer van complexere oplossingen, zoals multizone-omgevingen met meerdere locaties, die zijn geconfigureerd rondom StoreFront, de Delivery Controllers en HDX. U doet de benodigde vaardigheden op om via Workspace Environment Management de inlogtijden, de personalisatie voor gebruikers en de prestaties van systeembronnen te verbeteren. Ook leert u om het beheer van uw app- en desktopafbeeldingen te optimaliseren via het opbouwen en combineren van App Layers.

Aan het einde van de cursus kunt u Provisioning Services installeren, configureren en beheren.

Let op: deze cursus is gebaseerd op XenApp en XenDesktop 7.x CR (Current Release), inclusief de hands-on-labs. XenApp en XenDesktop worden regelmatig bijgewerkt met nieuwe functies en verbeteringen. Hierdoor gaat de cursus mogelijk niet altijd in op de nieuwste functies.

Deze cursus is momenteel gebaseerd op XenApp, XenDesktop en Provisioning Services 7.13.

Doel

 • Het configureren van Workspace Environment Management om de omgeving voor de eindgebruiker en het verbruik van virtuele middelen te verbeteren
 • Zones in XenApp en XenDesktop, het in kaart brengen van gebruikers- en desktoplocaties, en optimale verbindingen en aanmeldprocedures
 • Het configureren en beheren van App Layering via XenApp en XenDesktop
 • Het configureren van HDX-kanalen en -protocollen om de overdracht van multimedia en data via het netwerk te verbeteren
 • De architectuur van Provisioning Services, en het installeren en configureren van Provisioning Services, vDisks en Target Devices

Doelgroep

Deze cursus is bedoeld voor IT-professionals die al ervaring hebben met XenApp en XenDesktop. Potentiële deelnemers zijn onder meer administrators, engineers, en architects die verantwoordelijk zijn voor de werkruimte van de eindgebruiker, voor een Provisioning Services-omgeving, en voor de algehele gezondheid en prestaties van het systeem.

Voorkennis

Onderstaande voorkennis is vereist:

Strong foundational knowledge of XenApp and XenDesktop
Recommended attendance of CXD-210
Citrix XenApp and XenDesktop 7.1x Administration

Persoonlijk advies?

Matthijs Kuipers

Accountmanager

Planning & Prijs

Pageloader
Alle prijzen zijn excl. BTW.
Meer informatie over incompany of maatwerk
Cursus: Citrix XenApp and XenDesktop 7.1x Advanced Administration

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over de incompany- en maatwerkmogelijkheden van deze cursus.

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Opmerking of vraag


  Wil je meer informatie ontvangen, een vrijblijvende offerte ontvangen of een brochure van deze cursus downloaden? Vul onderstaande gegevens in en je ontvangt de brochure of informatie binnen één werkdag.


   Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

    Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

     AkkoordIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

     Andere reviews

     ervaringen verzameld via Logo Springtest

     Lucienne Groenendaal

     Secretarieel medewerkster

     "Training was prima, goede tips gekregen met af en toe een grap en grol. Locatie was prima, goed verzogd vwb koffie/thee, fruit en koekje. Mensen ook zeer vriendelijk. Lunch was perfect en zeer uitgebreid."

     9

     Ariana Scheepers

     "De cursus was goed, en de verzorging ook!Ik heb er veel van opgestoken! De lokatie in Nieuwegein is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus dat is prettig. Tot een volgenden keer."

     10

     Eric Pos

     Procesbeheerder bij Gemeente Amersfoort

     "Ik vond de training erg leerzaam. De inhoud was van een hoog niveau en de docent was goed thuis in de materie. Ik stel het vooral op prijs dat er diep op de concepten werd ingegaan."

     9
     Betalen op later moment
     Schrijf je eerst in en betaal later op rekening of met de Groeikaart.
     8,3 gemiddeld op Springest
     Meer dan 450 cursisten deelden hun ervaring.
     Pageloader
     De cursus is toegevoegd aan jouw favorieten.

     Jouw favorieten kun je bekijken via je profiel (deze vind je in het menu bovenaan de website).

     Wij helpen je graag

     Geen tijd om ons gehele aanbod aan cursussen te bekijken? Of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag. Vul onderstaande vragen in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.


     Cursus: Citrix XenApp and XenDesktop 7.1x Advanced Administration

      E-mailadres

      Telefoonnummer

      Opmerking of vraag


      Meer weten

      Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over deze cursus.


      Cursus: Citrix XenApp and XenDesktop 7.1x Advanced Administration

       Wij helpen je graag

       Geen tijd om ons gehele aanbod aan cursussen te bekijken? Of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag. Vul onderstaande vragen in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

       Citrix XenApp and XenDesktop 7.1x Advanced Administration

        Naam

        E-mailadres

        Telefoonnummer

        Opmerking of vraag

        Lesmethoden

        Jij  bent ons uitgangspunt

        Jouw wensen en behoeften staan voor ons centraal. Iedereen groeit op zijn eigen manier. Daarom hebben we drie specifieke lesmethoden ontwikkeld.

        Persoonlijk begeleid
        Jij kiest je onderdelen en leert in je eigen tempo. Dit omschrijft persoonlijk begeleid leren het beste. Je behandelt de lesstof zelf op één van onze locaties. Zo kies je alleen de stof die je persoonlijk nodig hebt. Je kennis en de gewenste competenties zijn hierbij de uitgangspunten. Tijdens de cursus beantwoord je meerkeuze- en open vragen. Daarna neem je deze één-op-één door met de trainer. Zo zorgen we ervoor dat je de lesstof aan het einde van de cursus echt beheerst.

        Klassikale cursus
        Bij de klassikale cursussen speelt de interactie met trainer en medecursisten een belangrijke rol in het leerproces. Samen behandelen we de theorie en daarna maak je zelf opdrachten. De antwoorden bespreken we klassikaal. Zo sla je de lesstof beter op en leer je van situaties en vraagstukken in andere bedrijven. Die ervaringen kun je weer doorvertalen naar je eigen organisatie.

        FusionTeach
        FusionTeach is onze blended lesmethode en bied je de juiste mix van online en offline leren. Je krijgt les en steun van een gecertificeerde en ervaren trainer tijdens praktijkdagen op één van onze locaties.  En met onze online leeromgeving kun je overal en altijd leren. Met een op maat gemaakt opleidingsplan volg je de leerroute die past bij je kennisniveau en wensen. Jij bepaalt wanneer, waar en hoe je groeit!

        FusionTeach Office
        Efficiënter werken met Microsoft Office bespaart veel werk en tijd. Meet het huidige kennisniveau en bepaal welke kennis nodig is. Met FusionTeach Office volg je je persoonlijke leerroute. Meer weten?

        Meer informatie
        Onderwerpen
        Actieve filters: Wis alle filters
        Pageloader
        Algemene voorwaarden

        Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid