Implementing Cisco IP Routing(Partnercursus)

 • Duur

  5 dagen
 • Prijs

  2395,-
 • 8,3

  Beoordeling

  436. reviews
 • Locatie

  DrachtenGroningenRotterdamZoetermeer
  Amsterdam - PartnerDrachten - PartnerGroningen - PartnerNieuwegein - PartnerRotterdam - PartnerZoetermeer - Partner
  Meer...
  Minder...
 • Planning

  Planning ophalen...
 • Lesmethode

  Klassikaal

Wist je dat….

Vijfhart is verkozen tot opleider van het jaar door Computable

Algemeen

*** Acceptatie data *** De ROUTE is een vijfdaagse cursus voor professionals, die zich bezig (gaan) houden met middelgrote tot grote netwerken. De benodigde kennis en vaardigheden worden opgedaan om geavanceerde routingtechnieken toe te passen op een dusdanige wijze dat de (vele) LAN en WAN verbindingen optimaal gebruikt kunnen worden. De cursist zal door de geleerde technieken de grote netwerken optimaal kunnen laten functioneren zonder dat het netwerk opnieuw ingericht en/of opgezet hoeft te worden. Ook de groei van een netwerk met meer vestigingen en bedrading zal hierdoor goed opgevangen worden.

Doel

 • Het plannen en documenteren van de configuratie, optimalisatie en verificatiefase van routeringsprotocollen in grote bedrijfsnetwerken.
 • Het herkennen van de technologie, onderdelen en meeteenheden van EIGRP, zodat EIGRP geimplementeerd kan worden in verschillende grootschalige internetwerken gebaseerd op vantevoren vastgestelde eisen.
 • Het herkennen, analyseren en op juiste wijze inzetten van OSPF multiarea routerings functies zodat er optimaal geprofiteerd kan worden van routerings efficiency van OSPF, toegepast in en gecontroleerd in een complex bedrijfsnetwerk.
 • Het toepassen en controleren van een redistributie oplossing met meerdere routeringsprotocollen dat gebruik maakt van IOS eigenschappen om padkeuze te reguleren en om lussen te voorkomen, ook nu volgens een gegeven netwerk ontwerp en vastgestelde eisen.
 • Het evalueren van geregeld voorkomende prestatie kwesties en het kunnen identificeren van de juiste gereedschappen welke nodig zijn om het laag 3 pad te beheersen met behulp van IOS eigenschappen.
 • Het toepassen en controleren van een OSI laag 3 oplossing met behulp van BGP om een bedrijfsnetwerk te koppelen aan een Internet Service Provider.

Doelgroep

De cursus is bedoeld voor Network professionals die op de juiste wijze op routering gebaseerde oplossingen willen toepassen binnen bestaande netwerkontwerpen. Daarbij wordt gebruikt gemaakt van Cisco IOS services and features tijdens de implementatie (planning, configuratie en controle).

Voorkennis

Onderstaande voorkennis is vereist:

Cisco CCNA Bootcamp (CCNAX - Accelerated) + examen of vergelijkbare kennis.
ICND1 Interconnecting Cisco Network Devices Part 1
ICND2 Interconnecting Cisco Network Devices Part 2Or
CCNABC Cisco CCNA Certification Fast Track Programme
Praktische ervaring in het installeren, het beheren en het onderhouden van Cisco routers en switches in een bedrijfsomgeving wordt aanbevolen

Persoonlijk advies?

Matthijs Kuipers

Accountmanager

Planning & Prijs

Pageloader
Alle prijzen zijn excl. BTW.
Meer informatie over incompany of maatwerk
Cursus: Implementing Cisco IP Routing

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over de incompany- en maatwerkmogelijkheden van deze cursus.

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Opmerking of vraag


  Wil je meer informatie ontvangen, een vrijblijvende offerte ontvangen of een brochure van deze cursus downloaden? Vul onderstaande gegevens in en je ontvangt de brochure of informatie binnen één werkdag.


   Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

    Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

     AkkoordIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

     Andere reviews

     ervaringen verzameld via Logo Springtest

     Lucienne Groenendaal

     Secretarieel medewerkster

     "Training was prima, goede tips gekregen met af en toe een grap en grol. Locatie was prima, goed verzogd vwb koffie/thee, fruit en koekje. Mensen ook zeer vriendelijk. Lunch was perfect en zeer uitgebreid."

     9

     Ariana Scheepers

     "De cursus was goed, en de verzorging ook!Ik heb er veel van opgestoken! De lokatie in Nieuwegein is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus dat is prettig. Tot een volgenden keer."

     10

     Eric Pos

     Procesbeheerder bij Gemeente Amersfoort

     "Ik vond de training erg leerzaam. De inhoud was van een hoog niveau en de docent was goed thuis in de materie. Ik stel het vooral op prijs dat er diep op de concepten werd ingegaan."

     9
     Betalen op later moment
     Schrijf je eerst in en betaal later op rekening of met de Groeikaart.
     8,3 gemiddeld op Springest
     Meer dan 450 cursisten deelden hun ervaring.
     Pageloader
     De cursus is toegevoegd aan jouw favorieten.

     Jouw favorieten kun je bekijken via je profiel (deze vind je in het menu bovenaan de website).

     Wij helpen je graag

     Geen tijd om ons gehele aanbod aan cursussen te bekijken? Of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag. Vul onderstaande vragen in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.


     Cursus: Implementing Cisco IP Routing

      E-mailadres

      Telefoonnummer

      Opmerking of vraag


      Meer weten

      Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over deze cursus.


      Cursus: Implementing Cisco IP Routing

       Wij helpen je graag

       Geen tijd om ons gehele aanbod aan cursussen te bekijken? Of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag. Vul onderstaande vragen in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

       Implementing Cisco IP Routing

        Naam

        E-mailadres

        Telefoonnummer

        Opmerking of vraag

        Lesmethoden

        Jij  bent ons uitgangspunt

        Jouw wensen en behoeften staan voor ons centraal. Iedereen groeit op zijn eigen manier. Daarom hebben we drie specifieke lesmethoden ontwikkeld.

        Persoonlijk begeleid
        Jij kiest je onderdelen en leert in je eigen tempo. Dit omschrijft persoonlijk begeleid leren het beste. Je behandelt de lesstof zelf op één van onze locaties. Zo kies je alleen de stof die je persoonlijk nodig hebt. Je kennis en de gewenste competenties zijn hierbij de uitgangspunten. Tijdens de cursus beantwoord je meerkeuze- en open vragen. Daarna neem je deze één-op-één door met de trainer. Zo zorgen we ervoor dat je de lesstof aan het einde van de cursus echt beheerst.

        Klassikale cursus
        Bij de klassikale cursussen speelt de interactie met trainer en medecursisten een belangrijke rol in het leerproces. Samen behandelen we de theorie en daarna maak je zelf opdrachten. De antwoorden bespreken we klassikaal. Zo sla je de lesstof beter op en leer je van situaties en vraagstukken in andere bedrijven. Die ervaringen kun je weer doorvertalen naar je eigen organisatie.

        FusionTeach
        FusionTeach is onze blended lesmethode en bied je de juiste mix van online en offline leren. Je krijgt les en steun van een gecertificeerde en ervaren trainer tijdens praktijkdagen op één van onze locaties.  En met onze online leeromgeving kun je overal en altijd leren. Met een op maat gemaakt opleidingsplan volg je de leerroute die past bij je kennisniveau en wensen. Jij bepaalt wanneer, waar en hoe je groeit!

        FusionTeach Office
        Efficiënter werken met Microsoft Office bespaart veel werk en tijd. Meet het huidige kennisniveau en bepaal welke kennis nodig is. Met FusionTeach Office volg je je persoonlijke leerroute. Meer weten?

        Meer informatie
        Onderwerpen
        Actieve filters: Wis alle filters
        Pageloader
        Algemene voorwaarden

        Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid