ISTQB Advanced – Test Manager(Partnercursus)

Wist je dat….

Vijfhart is verkozen tot opleider van het jaar door Computable

Algemeen

*** Acceptatie data *** Veel organisaties opereren in een internationale omgeving. Tijdens de opleiding ISTQB® Advanced Test Manager maakt u kennis met het wereldwijd erkende raamwerk van ISTQB®. Dit raamwerk geeft u inzicht in het managen en uitvoeren van testprocessen in een dergelijke internationale omgeving. Na deze opleiding bent u in staat situaties binnen testprocessen te analyseren en praktische oplossingen te implementeren. U krijgt hiervoor de nodige hulpmiddelen aangereikt zoals spreadsheets, sjablonen en utilities. Deze opleiding geeft u bovendien een internationaal begrippenkader. Op deze manier bent u in staat het testproces efficiënter en effectiever te managen binnen uw eigen (internationale) organisatie. Tijdens deze opleiding verdiept u dus uw testmanagement kennis met ISTQB®. Bovendien bereidt u zich voor op het ISTQB® Advanced Test Management examen.

ISTQB® biedt een raamwerk voor testen. ISTQB® Advanced Test Manager geeft aan wat u moet doen op het gebied van testen. TMap NEXT® gaat verder. TMap NEXT® is een methode, die ook aangeeft hoe u te werk gaat. TMap NEXT® en ISTQB® sluiten dus uitstekend op elkaar aan. ISTQB® is echter ook zelfstandig toepasbaar of in combinatie met andere testmethoden.

Doel

 • Deze opleiding bereidt u voor op het ISTQB® Advanced Test Manager-examen ondermeer door middel van een proefexamen. Het examen zelf is geen onderdeel van de opleiding en duurt 3 uur en 3 kwartier. Informatie over het examen ontvangt u bij inschrijving voor deze opleiding. Indien gewenst faciliteren wij uw deelname aan het examen bij een officieel exameninstituut. U heeft hiervoor de keuze uit diverse locaties in Nederland.

Doelgroep

Deze opleiding is bedoeld voor iedereen die zich bezighoudt met het managen van testprocessen, zoals Testcoördinatoren en Testmanagers. De opleiding is verder geschikt voor iedereen die het ISTQB® Advanced Test Manager-certificaat wil behalen. Denk hierbij aan Projectmanagers, Quality Assurance Managers en Development Managers, die in aanraking komen met het aansturen van testprocessen.

Voorkennis

Onderstaande voorkennis is vereist:

ISTQB Foundation of vergelijkbare kennis.
Als u het ISTQB® Advanced Test Manager-certificaat wilt behalen, is het bezit van een ISTQB® Foundation-certificaat verplicht. Als u geen examen wilt doen, is er geen verplichte voorkennis. Wel raden wij in dat geval minimaal 3 jaar testervaring aan.

Persoonlijk advies?

Matthijs Kuipers

Accountmanager

Planning & Prijs

Pageloader
Alle prijzen zijn excl. BTW.
Meer informatie over incompany of maatwerk
Cursus: ISTQB Advanced - Test Manager

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over de incompany- en maatwerkmogelijkheden van deze cursus.

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Opmerking of vraag


  Wil je meer informatie ontvangen, een vrijblijvende offerte ontvangen of een brochure van deze cursus downloaden? Vul onderstaande gegevens in en je ontvangt de brochure of informatie binnen één werkdag.


   Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

    Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

     AkkoordIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

     Andere reviews

     ervaringen verzameld via Logo Springtest

     Lucienne Groenendaal

     Secretarieel medewerkster

     "Training was prima, goede tips gekregen met af en toe een grap en grol. Locatie was prima, goed verzogd vwb koffie/thee, fruit en koekje. Mensen ook zeer vriendelijk. Lunch was perfect en zeer uitgebreid."

     9

     Ariana Scheepers

     "De cursus was goed, en de verzorging ook!Ik heb er veel van opgestoken! De lokatie in Nieuwegein is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus dat is prettig. Tot een volgenden keer."

     10

     Eric Pos

     Procesbeheerder bij Gemeente Amersfoort

     "Ik vond de training erg leerzaam. De inhoud was van een hoog niveau en de docent was goed thuis in de materie. Ik stel het vooral op prijs dat er diep op de concepten werd ingegaan."

     9
     Betalen op later moment
     Schrijf je eerst in en betaal later op rekening of met de Groeikaart.
     8,3 gemiddeld op Springest
     Meer dan 450 cursisten deelden hun ervaring.
     Pageloader
     De cursus is toegevoegd aan jouw favorieten.

     Jouw favorieten kun je bekijken via je profiel (deze vind je in het menu bovenaan de website).

     Wij helpen je graag

     Geen tijd om ons gehele aanbod aan cursussen te bekijken? Of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag. Vul onderstaande vragen in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.


     Cursus: ISTQB Advanced - Test Manager

      E-mailadres

      Telefoonnummer

      Opmerking of vraag


      Meer weten

      Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over deze cursus.


      Cursus: ISTQB Advanced - Test Manager

       Wij helpen je graag

       Geen tijd om ons gehele aanbod aan cursussen te bekijken? Of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag. Vul onderstaande vragen in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

       ISTQB Advanced - Test Manager

        Naam

        E-mailadres

        Telefoonnummer

        Opmerking of vraag

        Lesmethoden

        Jij  bent ons uitgangspunt

        Jouw wensen en behoeften staan voor ons centraal. Iedereen groeit op zijn eigen manier. Daarom hebben we drie specifieke lesmethoden ontwikkeld.

        Persoonlijk begeleid
        Jij kiest je onderdelen en leert in je eigen tempo. Dit omschrijft persoonlijk begeleid leren het beste. Je behandelt de lesstof zelf op één van onze locaties. Zo kies je alleen de stof die je persoonlijk nodig hebt. Je kennis en de gewenste competenties zijn hierbij de uitgangspunten. Tijdens de cursus beantwoord je meerkeuze- en open vragen. Daarna neem je deze één-op-één door met de trainer. Zo zorgen we ervoor dat je de lesstof aan het einde van de cursus echt beheerst.

        Klassikale cursus
        Bij de klassikale cursussen speelt de interactie met trainer en medecursisten een belangrijke rol in het leerproces. Samen behandelen we de theorie en daarna maak je zelf opdrachten. De antwoorden bespreken we klassikaal. Zo sla je de lesstof beter op en leer je van situaties en vraagstukken in andere bedrijven. Die ervaringen kun je weer doorvertalen naar je eigen organisatie.

        FusionTeach
        FusionTeach is onze blended lesmethode en bied je de juiste mix van online en offline leren. Je krijgt les en steun van een gecertificeerde en ervaren trainer tijdens praktijkdagen op één van onze locaties.  En met onze online leeromgeving kun je overal en altijd leren. Met een op maat gemaakt opleidingsplan volg je de leerroute die past bij je kennisniveau en wensen. Jij bepaalt wanneer, waar en hoe je groeit!

        FusionTeach Office
        Efficiënter werken met Microsoft Office bespaart veel werk en tijd. Meet het huidige kennisniveau en bepaal welke kennis nodig is. Met FusionTeach Office volg je je persoonlijke leerroute. Meer weten?

        Meer informatie
        Onderwerpen
        Actieve filters: Wis alle filters
        Pageloader
        Algemene voorwaarden

        Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid