OCP Oracle Database 11g Administrator

OCP Oracle Database 11g Administrator

Wist je dat….

Vijfhart is verkozen tot opleider van het jaar door Computable

Algemeen

*** Acceptatie data *** De cursussen in dit traject zijn geschikt ter voorbereiding op het behalen van certificering voor OCP – Oracle Database 11g Administrator Certified Professional.

Dit traject duurt bij Vijfhart 18 dagen maar daarnaast dien je tevens drie examens (OCA SQL, OCA DBA en OCP DBA) af te leggen bij een Pearson Vue testcenter (ca. 2 uur per examen) en een van de door Oracle Corporation aangegeven cursussen te volgen (circa 5 dagen).

Dit traject behandelt meer dan alleen de stof voorbereidend op de certificering. In dit traject doe je alle benodigde kennis op om je werk als DBA optimaal uit te kunnen voeren. Wil puur gaan voor de certificaten kies dan OCP Fasttrack.

2. Daarna moet het deelexamen “Oracle 11g Database: Administration II” (1Z0-053) worden behaald om OCP te worden.

LET OP: Voor het OCP certificaat is het noodzakelijk dat je naast het behalen van het 1Z0-053 examen minimaal 1 door Oracle goedgekeurde cursus volgt. Inhoudelijk kun je deze kennis ook opdoen bij Vijfhart maar dit is een procedurele eis die Oracle stelt.

Een voorbeeld van een door Oracle goedgekeurde cursus is: Oracle Database 11g: Administration Workshop II. Tijdens deze cursus wordt de stof behandeld die je moet voor het deelexamen (1Z0-053).

Na het volgen van de door Oracle goedgekeurde cursus en behalen van het IZO-053 examen, kan met een daar verkregen code een digitaal formulier worden ingevuld waarna het OCP certificaat daadwerkelijk wordt uitgereikt.

Uiteraard kunnen wij het een en ander voor je begeleiden, boeken en bestellen zo heb je slechts 1 aanspreekpunt, dat is wel zo makkelijk.

Het traject “Oracle Database 11g Administrator Certified Professional” bevat alle belangrijke en benodigde kennis om de examens te halen. Tevens krijg je uitgebreid de tijd te oefenen met de geboden stof.

Hieronder de cursussen die je bij Vijfhart ter voorbereiding kunt volgen met de bijbehorende dagen en prijzen. Daarnaast moeten -zoals hierboven aangegeven- aanvullende zaken geboekt en gereserveerd worden. Deze aanvullende zaken zijn niet bij onderstaande dagen en prijzen inbegrepen. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend advies.

Doel

 • Het doel van dit opleidingstraject is het bieden van een optimale voorbereiding voor het in bezit krijgen van het "Oracle Database 11g Administrator Certified Professional" certificaat.

Doelgroep

Dit opleidingstraject is bedoeld voor personen die "Oracle Database 11g Administrator Certified Professional" willen worden.

Voorkennis

Onderstaande voorkennis is vereist:

OCA Oracle Database 11g Administrator welke wij u kunnen aanbieden.

Persoonlijk advies?

Matthijs Kuipers

Accountmanager

Planning & Prijs

Pageloader
Alle prijzen zijn excl. BTW.
Meer informatie over incompany of maatwerk
Cursus: OCP Oracle Database 11g Administrator

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over de incompany- en maatwerkmogelijkheden van deze cursus.

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Opmerking of vraag


  Wil je meer informatie ontvangen, een vrijblijvende offerte ontvangen of een brochure van deze cursus downloaden? Vul onderstaande gegevens in en je ontvangt de brochure of informatie binnen één werkdag.


   Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

    Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

     AkkoordIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

     Andere reviews

     ervaringen verzameld via Logo Springtest

     Lucienne Groenendaal

     Secretarieel medewerkster

     "Training was prima, goede tips gekregen met af en toe een grap en grol. Locatie was prima, goed verzogd vwb koffie/thee, fruit en koekje. Mensen ook zeer vriendelijk. Lunch was perfect en zeer uitgebreid."

     9

     Ariana Scheepers

     "De cursus was goed, en de verzorging ook!Ik heb er veel van opgestoken! De lokatie in Nieuwegein is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus dat is prettig. Tot een volgenden keer."

     10

     Eric Pos

     Procesbeheerder bij Gemeente Amersfoort

     "Ik vond de training erg leerzaam. De inhoud was van een hoog niveau en de docent was goed thuis in de materie. Ik stel het vooral op prijs dat er diep op de concepten werd ingegaan."

     9
     Betalen op later moment
     Schrijf je eerst in en betaal later op rekening of met de Groeikaart.
     8,3 gemiddeld op Springest
     Meer dan 450 cursisten deelden hun ervaring.
     Pageloader
     De cursus is toegevoegd aan jouw favorieten.

     Jouw favorieten kun je bekijken via je profiel (deze vind je in het menu bovenaan de website).

     Wij helpen je graag

     Geen tijd om ons gehele aanbod aan cursussen te bekijken? Of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag. Vul onderstaande vragen in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.


     Cursus: OCP Oracle Database 11g Administrator

      E-mailadres

      Telefoonnummer

      Opmerking of vraag


      Meer weten

      Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over deze cursus.


      Cursus: OCP Oracle Database 11g Administrator

       Wij helpen je graag

       Geen tijd om ons gehele aanbod aan cursussen te bekijken? Of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag. Vul onderstaande vragen in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

       OCP Oracle Database 11g Administrator

        Naam

        E-mailadres

        Telefoonnummer

        Opmerking of vraag

        Lesmethoden

        Jij  bent ons uitgangspunt

        Jouw wensen en behoeften staan voor ons centraal. Iedereen groeit op zijn eigen manier. Daarom hebben we drie specifieke lesmethoden ontwikkeld.

        Persoonlijk begeleid
        Jij kiest je onderdelen en leert in je eigen tempo. Dit omschrijft persoonlijk begeleid leren het beste. Je behandelt de lesstof zelf op één van onze locaties. Zo kies je alleen de stof die je persoonlijk nodig hebt. Je kennis en de gewenste competenties zijn hierbij de uitgangspunten. Tijdens de cursus beantwoord je meerkeuze- en open vragen. Daarna neem je deze één-op-één door met de trainer. Zo zorgen we ervoor dat je de lesstof aan het einde van de cursus echt beheerst.

        Klassikale cursus
        Bij de klassikale cursussen speelt de interactie met trainer en medecursisten een belangrijke rol in het leerproces. Samen behandelen we de theorie en daarna maak je zelf opdrachten. De antwoorden bespreken we klassikaal. Zo sla je de lesstof beter op en leer je van situaties en vraagstukken in andere bedrijven. Die ervaringen kun je weer doorvertalen naar je eigen organisatie.

        FusionTeach
        FusionTeach is onze blended lesmethode en bied je de juiste mix van online en offline leren. Je krijgt les en steun van een gecertificeerde en ervaren trainer tijdens praktijkdagen op één van onze locaties.  En met onze online leeromgeving kun je overal en altijd leren. Met een op maat gemaakt opleidingsplan volg je de leerroute die past bij je kennisniveau en wensen. Jij bepaalt wanneer, waar en hoe je groeit!

        FusionTeach Office
        Efficiënter werken met Microsoft Office bespaart veel werk en tijd. Meet het huidige kennisniveau en bepaal welke kennis nodig is. Met FusionTeach Office volg je je persoonlijke leerroute. Meer weten?

        Meer informatie
        Onderwerpen
        Actieve filters: Wis alle filters
        Pageloader
        Algemene voorwaarden

        Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid