Oracle SOA Suite 11g: Building Composite Applications

Oracle SOA Suite 11g: Building Composite Applications

Wist je dat….

Vijfhart is verkozen tot opleider van het jaar door Computable

Algemeen

*** Acceptatie data *** Deze cursus geeft een overzicht van alle componenten binnen de SOA Suite van Oracle die men kan aanwenden voor het implementeren van een service georiënteerde architectuur. Basis bouwblokken zoals XSD, SOAP of WSDL komen uitgebreid aan bod, en worden in JDeveloper gebruikt om een volledige composite oplossing samen te stellen. Deelnemers krijgen uitgebreid de tijd om zich in te werken in SCA (service component architectuur) via BPEL, Rules engine, Human task en Mediator componenten. Dankzij praktijkoefeningen met de Oracle toolset geven we meteen vorm aan de theorie. Naast de technische aspecten voor het realiseren van geautomatiseerde bedrijfsprocessen, wordt ook gekeken naar het strategische verhaal -of hoe men ‘best practices’ kan toepassen om werknemers en bedrijfsprocessen samen te coördineren en zo tot een efficiëntere organisatie te komen. Na de cursus, zullen de deelnemers in staat zijn om zelf een composite applicatie project te bouwen in JDeveloper, deze oplossing uit te rollen naar de webLogic Application Server en deze vervolgens via de weblogic enterprise manager te beheren.

Doel

 • Het doel van deze Oracle cursus is het kunnen aanmaken en gebruiken van BPEL oplossingen. De voordelen begrijpen van web services. Het automatiseren en stroomlijnen van de huidige bedrijfsprocessen om te komen tot meer herbruikbare en losgekoppelde componenten.

Doelgroep

Deze cursus is bedoeld voor Software Architecten, Project Managers en ontwikkelaars, die een overzicht willen krijgen van de mogelijkheden van een service georiënteerde architectuur.

Voorkennis

Onderstaande voorkennis is vereist:

XML deel 1: Introductie of vergelijkbare kennis.
XML deel 2: XSLT en XPath of vergelijkbare kennis.
Een goede beheersing van de Nederlandse taal.
Leesvaardigheid Engels.
Enige kennis van Java en JDeveloper is gewenst.

Onderstaande voorkennis wordt beschouwd als een pre:

Service Oriented Architecture (SOA) concepten of vergelijkbare kennis.
Java 7 Programming Language deel 1 of vergelijkbare kennis.
BPM, BPMN en BPMS in de Praktijk of vergelijkbare kennis.

Persoonlijk advies?

Matthijs Kuipers

Accountmanager

Planning & Prijs

Pageloader
Alle prijzen zijn excl. BTW.
Meer informatie over incompany of maatwerk
Cursus: Oracle SOA Suite 11g: Building Composite Applications

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over de incompany- en maatwerkmogelijkheden van deze cursus.

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Opmerking of vraag


  Wil je meer informatie ontvangen, een vrijblijvende offerte ontvangen of een brochure van deze cursus downloaden? Vul onderstaande gegevens in en je ontvangt de brochure of informatie binnen één werkdag.


   Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

    Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

     AkkoordIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

     Andere reviews

     ervaringen verzameld via Logo Springtest

     Lucienne Groenendaal

     Secretarieel medewerkster

     "Training was prima, goede tips gekregen met af en toe een grap en grol. Locatie was prima, goed verzogd vwb koffie/thee, fruit en koekje. Mensen ook zeer vriendelijk. Lunch was perfect en zeer uitgebreid."

     9

     Ariana Scheepers

     "De cursus was goed, en de verzorging ook!Ik heb er veel van opgestoken! De lokatie in Nieuwegein is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus dat is prettig. Tot een volgenden keer."

     10

     Eric Pos

     Procesbeheerder bij Gemeente Amersfoort

     "Ik vond de training erg leerzaam. De inhoud was van een hoog niveau en de docent was goed thuis in de materie. Ik stel het vooral op prijs dat er diep op de concepten werd ingegaan."

     9
     Betalen op later moment
     Schrijf je eerst in en betaal later op rekening of met de Groeikaart.
     8,3 gemiddeld op Springest
     Meer dan 450 cursisten deelden hun ervaring.
     Pageloader
     De cursus is toegevoegd aan jouw favorieten.

     Jouw favorieten kun je bekijken via je profiel (deze vind je in het menu bovenaan de website).

     Wij helpen je graag

     Geen tijd om ons gehele aanbod aan cursussen te bekijken? Of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag. Vul onderstaande vragen in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.


     Cursus: Oracle SOA Suite 11g: Building Composite Applications

      E-mailadres

      Telefoonnummer

      Opmerking of vraag


      Meer weten

      Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over deze cursus.


      Cursus: Oracle SOA Suite 11g: Building Composite Applications

       Wij helpen je graag

       Geen tijd om ons gehele aanbod aan cursussen te bekijken? Of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag. Vul onderstaande vragen in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

       Oracle SOA Suite 11g: Building Composite Applications

        Naam

        E-mailadres

        Telefoonnummer

        Opmerking of vraag

        Lesmethoden

        Jij  bent ons uitgangspunt

        Jouw wensen en behoeften staan voor ons centraal. Iedereen groeit op zijn eigen manier. Daarom hebben we drie specifieke lesmethoden ontwikkeld.

        Persoonlijk begeleid
        Jij kiest je onderdelen en leert in je eigen tempo. Dit omschrijft persoonlijk begeleid leren het beste. Je behandelt de lesstof zelf op één van onze locaties. Zo kies je alleen de stof die je persoonlijk nodig hebt. Je kennis en de gewenste competenties zijn hierbij de uitgangspunten. Tijdens de cursus beantwoord je meerkeuze- en open vragen. Daarna neem je deze één-op-één door met de trainer. Zo zorgen we ervoor dat je de lesstof aan het einde van de cursus echt beheerst.

        Klassikale cursus
        Bij de klassikale cursussen speelt de interactie met trainer en medecursisten een belangrijke rol in het leerproces. Samen behandelen we de theorie en daarna maak je zelf opdrachten. De antwoorden bespreken we klassikaal. Zo sla je de lesstof beter op en leer je van situaties en vraagstukken in andere bedrijven. Die ervaringen kun je weer doorvertalen naar je eigen organisatie.

        FusionTeach
        FusionTeach is onze blended lesmethode en bied je de juiste mix van online en offline leren. Je krijgt les en steun van een gecertificeerde en ervaren trainer tijdens praktijkdagen op één van onze locaties.  En met onze online leeromgeving kun je overal en altijd leren. Met een op maat gemaakt opleidingsplan volg je de leerroute die past bij je kennisniveau en wensen. Jij bepaalt wanneer, waar en hoe je groeit!

        FusionTeach Office
        Efficiënter werken met Microsoft Office bespaart veel werk en tijd. Meet het huidige kennisniveau en bepaal welke kennis nodig is. Met FusionTeach Office volg je je persoonlijke leerroute. Meer weten?

        Meer informatie
        Onderwerpen
        Actieve filters: Wis alle filters
        Pageloader
        Algemene voorwaarden

        Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid