Security Testing Fundamentals

Security Testing Fundamentals(Partnercursus)

Wist je dat….

Vijfhart is verkozen tot opleider van het jaar door Computable

Algemeen

Deze Partnercursus cursus hebben we niet meer in ons assortiment maar nog wel andere cursussen, bijvoorbeeld:

*** Acceptatie data *** Tijdens deze tweedaagse opleiding maak je kennis met de essenties van het vakgebied securitytesten. De opleiding geeft een introductie in security in het algemeen en het security testen in het bijzonder. De onderwerpen die aan bod komen zijn zeer geschikt voor het verkrijgen en vergroten van kennis rondom securitytesten. Na het volgen van de opleiding kun je applicaties toetsen op de meest voorkomende beveiligingsrisico¿s volgens de OWASP Top 10. Hiermee is het mogelijk om securitytesten in het reguliere ontwikkelproces te laten plaatsvinden en zo al een groot deel van de security risico’s vroegtijdig af te dekken.

Voor deze opleiding wordt gebruik gemaakt van verschillende bewust onveilig geprogrammeerde applicaties en gaat u hands-on aan de slag met het vinden van beveiligingsproblemen a.d.h.v. de OWASP Top 10.

Doelgroep

Deze opleiding is geschikt voor eenieder die geïnteresseerd is in Security Testing en de vaardigheden wilt bezitten om de meest voorkomende security risico’s af te kunnen testen. Deze opleiding is in het bijzonder geschikt voor deelnemers die zich in de ontwikkelketen bezighouden met kwaliteit en testen.

Voorkennis

Onderstaande voorkennis is vereist:

TMap® Suite Test Engineer of vergelijkbare kennis.
ISTQB Foundation of vergelijkbare kennis.
Basiskennis van een gestructureerde testmethode wordt bekend verondersteld.

Persoonlijk advies?

Matthijs Kuipers

Accountmanager

Onderwerpen

 • Kaderzetting informatiebeveiliging
 • Applicatiebeveiliging
 • Social Engineering
 • Secure Development Lifecycle
 • Introductie en verdieping Security Testing
  • Informatie verzamelen
  • Client-side controls
  • Authenticatie
  • Input validatie
  • Logica fouten
  • Sessies & Server
 • De OWASP top 10
 • Tools en hulpmiddelen

Planning & Prijs

Gerelateerde cursussen

Andere reviews

ervaringen verzameld via Logo Springtest

Lucienne Groenendaal

Secretarieel medewerkster

"Training was prima, goede tips gekregen met af en toe een grap en grol. Locatie was prima, goed verzogd vwb koffie/thee, fruit en koekje. Mensen ook zeer vriendelijk. Lunch was perfect en zeer uitgebreid."

9

Ariana Scheepers

"De cursus was goed, en de verzorging ook!Ik heb er veel van opgestoken! De lokatie in Nieuwegein is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus dat is prettig. Tot een volgenden keer."

10

Eric Pos

Procesbeheerder bij Gemeente Amersfoort

"Ik vond de training erg leerzaam. De inhoud was van een hoog niveau en de docent was goed thuis in de materie. Ik stel het vooral op prijs dat er diep op de concepten werd ingegaan."

9
Betalen op later moment
Schrijf je eerst in en betaal later op rekening of met de Groeikaart.
8,3 gemiddeld op Springest
Meer dan 450 cursisten deelden hun ervaring.
Pageloader
De cursus is toegevoegd aan jouw favorieten.

Jouw favorieten kun je bekijken via je profiel (deze vind je in het menu bovenaan de website).

Wij helpen je graag

Geen tijd om ons gehele aanbod aan cursussen te bekijken? Of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag. Vul onderstaande vragen in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.


Cursus: Security Testing Fundamentals

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Opmerking of vraag


  Meer weten

  Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over deze cursus.


  Cursus: Security Testing Fundamentals

   Wij helpen je graag

   Geen tijd om ons gehele aanbod aan cursussen te bekijken? Of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag. Vul onderstaande vragen in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

   Security Testing Fundamentals

    Naam

    E-mailadres

    Telefoonnummer

    Opmerking of vraag

    Lesmethoden

    Jij  bent ons uitgangspunt

    Jouw wensen en behoeften staan voor ons centraal. Iedereen groeit op zijn eigen manier. Daarom hebben we drie specifieke lesmethoden ontwikkeld.

    Persoonlijk begeleid
    Jij kiest je onderdelen en leert in je eigen tempo. Dit omschrijft persoonlijk begeleid leren het beste. Je behandelt de lesstof zelf op één van onze locaties. Zo kies je alleen de stof die je persoonlijk nodig hebt. Je kennis en de gewenste competenties zijn hierbij de uitgangspunten. Tijdens de cursus beantwoord je meerkeuze- en open vragen. Daarna neem je deze één-op-één door met de trainer. Zo zorgen we ervoor dat je de lesstof aan het einde van de cursus echt beheerst.

    Klassikale cursus
    Bij de klassikale cursussen speelt de interactie met trainer en medecursisten een belangrijke rol in het leerproces. Samen behandelen we de theorie en daarna maak je zelf opdrachten. De antwoorden bespreken we klassikaal. Zo sla je de lesstof beter op en leer je van situaties en vraagstukken in andere bedrijven. Die ervaringen kun je weer doorvertalen naar je eigen organisatie.

    FusionTeach
    FusionTeach is onze blended lesmethode en bied je de juiste mix van online en offline leren. Je krijgt les en steun van een gecertificeerde en ervaren trainer tijdens praktijkdagen op één van onze locaties.  En met onze online leeromgeving kun je overal en altijd leren. Met een op maat gemaakt opleidingsplan volg je de leerroute die past bij je kennisniveau en wensen. Jij bepaalt wanneer, waar en hoe je groeit!

    FusionTeach Office
    Efficiënter werken met Microsoft Office bespaart veel werk en tijd. Meet het huidige kennisniveau en bepaal welke kennis nodig is. Met FusionTeach Office volg je je persoonlijke leerroute. Meer weten?

    Meer informatie
    Onderwerpen
    Actieve filters: Wis alle filters
    Pageloader
    Algemene voorwaarden

    Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid