Boek nu jouw Microsoft Office training

  • In juli en augustus de beste aanbiedingen 
  • Haal in 5 dagen je certificering en ontvang een belevenisbon cadeau
  • 50+ trainingen met startgarantie én 25% korting

Rijksoverheid


Na een uitgebreide selectieprocedure op kwaliteit is Vijfhart door de Rijksoverheid gekozen als exclusief leverancier voor onder andere Microsoft Office trainingen. Wil jij sneller, makkelijker en leuker werken met Microsoft Office? Met onze trainingen helpen wij je graag deze efficiëntieslag te maken. De tips en tricks in onze trainingen ervaart iedereen als erg handig.

Klassikaal en/of maatwerk

Vijfhart biedt altijd een passende cursus op het juiste niveau. Doe mee met onze klassikale Word, Excel, PowerPoint of Outlook training voor beginners of gevorderden.
Wil je meerdere medewerkers tegelijk opleiden binnen jouw organisatie? Dat kan bij ook bij Vijfhart IT-Opleidingen. Wij verzorgen onze Microsoft Office cursussen ook incompany of als maatwerk training. Dat wil zeggen op iedere gewenste locatie en aangepast op jouw specifieke wensen en behoeften. Wel zo makkelijk. Ook bij een migratietraject kunnen wij je ondersteunen met bijvoorbeeld een Show & Tell sessie een verdiepingstraining of coaching on the job. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Ervaringen

Lucienne Groenendaal – Secretarieel medewerkster | 9
“Training was prima, goede tips gekregen met af en toe een grap en grol. Locatie was prima, goed verzogd vwb koffie/thee, fruit en koekje. Mensen ook zeer vriendelijk. Lunch was perfect en zeer uitgebreid.” – mei 2017

Serife Guvec – Teamleider – Excel Basis 2010 | 8
“Ik vond de cursus nuttig. Veel geleerd van de docent. Eigenlijk meer dan ik van een basiscursus verwacht. Wel was een hele dag best intensief. Wellicht een idee om de opleidingsdag op te knippen in 2 dagdelen. De docent heeft het prima gedaan.” – juni 2017

Ja, Ik heb interesse in een Microsoft Office training

Natuurlijk gelden er voor de deelnemende organisaties specifieke afspraken en procedures. Meld je hieronder aan en wij nemen contact met je op om je verder te helpen. Ook ontvang je dan een handige Quick Reference Card, waarmee je makkelijk en snel met Office te werk kunt gaan.
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Wat wij nog meer voor jou kunnen betekenen

Naast Microsoft office kun je ook bij ons terecht voor alle kennis die je nodig hebt op het gebied van Oracle, Java, AngularJS, UML, Python, Business Intelligence en Red Hat. Wij hebben speciaal voor jou als medewerker van de Rijksoverheid een website ingericht waar ons volledige aanbod voor de mantelovereenkomst te vinden is. Op rijksoverheid.5hart.nl zijn alle cursussen te boeken.

Waarom Vijfhart

Wij helpen IT-professionals en IT-eindgebruikers groeien met de best passende leerervaring. Door deze groei van jouw kennis en vaardigheden helpen wij je uit te blinken in jouw vakgebied. Samen maken wij de maatschappij slimmer en dragen al sinds 1984 bij aan de digitale transformatie van onze samenleving. Zo groeien wij uit tot de IT-opleider met de beste service van Nederland.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
Algemene voorwaarden

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid