Nieuw!

Vijfhart Soft Skills en Transities®

Wat is dé cruciale succesfactor bij business- en salestransities?

En welke kennis en vaardigheden heb je hierbij nodig?

Vijfhart Soft Skills & Transities helpt jou bij de digitale transformatie van jouw organisatie.

Vijfhart Soft Skills & Transities

In samenwerking met David Hulsenboom ontwikkelde Vijfhart een energiek trainingsprogramma om organisaties te helpen met Business- en Salestransities. Als IT-opleider weet Vijfhart als geen ander welke impact de digitale transformatie heeft op de moderne bedrijfsvoering. En David Hulsenboom heeft zijn sporen reeds verdiend en begeleidde al vele bedrijven succesvol bij deze transformaties. De samenwerking die ontstond bleek succesvol en de kennis die we opdeden delen we nu graag met jou. In trainingssessies die gericht zijn op de transformatie van het sales proces én de sales medewerker!

 

Hoe hou je je staande in een continue veranderende markt?

Hoe zorg je ervoor dat je je staande houdt in een markt met een sterk potentiële groei, maar ook met een hoge mate van onzekerheid en complexiteit die lang niet altijd helder is. Deze dynamiek is samen te vatten in VOCO, wat staat voor:

Veranderingen: die binnen organisaties exponentieel toenemen.
Onvoorspelbaarheid: die hierdoor een vast gegeven is.
Complexiteit: van de bedrijfsvoering en achterliggende techniek die groter wordt
Onduidelijkheid: die de overhand krijgt en zorgt voor reactief gedrag.

VOCO leidt tot onbewuste reactiviteit en zelfs passiviteit bij Sales en Sales Management. Resultaten zijn niet meer vanzelfsprekend en de onvoorspelbaarheid heeft een directe impact op de identiteit en overtuiging van Sales. Wij zorgen ervoor dat de overtuiging terug komt!

Vijfhart en het Microsoft Business Transitie Event

Tijdens een speciale sessie voor Microsoft Partners op 20 februari 2018 werd het officiële startschot gegeven voor Vijfhart Soft Skills & Transities. Eerder deelden we onze kennis al met Microsoft partners tijdens Microsoft Inspire in Washington in juli 2017. Uit talloze gesprekken met deze partners bleek dat de digitale transformatie een grote invloed heeft op deze sales gedreven organisaties. Van licentie verkoop naar abonnementen verkoop is een overgang waar veel Microsoft partners tegenaan lopen. Speciaal voor deze partners ontwikkelde we het speciaal trainingsaanbod voor Soft Skills & Transities. Dat overigens ook voor andere grote organisaties dan Microsoft partners zeer interessant is.

Wat deelnemers ervan vonden:

“Alles stroomt naar waarde” in combinatie met “willen is een soort van “ont-moeten” somt voor mij de sessie op. Heel interessant en smaakt zeker naar meer! Rick Kaihatu – KPN

Ik vond het een inspirerende middag die een interessant aspect van digitale transformatie belichtte, gedrag in plaats van technologie, een vondst! Erwin van Eeken – Codit

Het Vijfhart Microsoft Business Transitie Event

Incompany of open inschrijving

Wil jij ook geïnspireerd raken en ervoor zorgen dat je Sales-organisatie de slag maakt in deze digitale transformatie. We komen graag bij je langs om de mogelijkheden voor een incompany-training te bespreken. In april start tevens een open-rooster training voor het programma van David. Data hiervoor volgen zo spoedig mogelijk. Heb je interesse? Laat via onderstaand formulier je gegevens achter en ontvang 20% early-bird korting.

Bekijk onze Soft Skills trainingen

Bekijk onze Microsoft FusionTeach trainingen

    Onderwerpen
    Actieve filters: Wis alle filters
    Pageloader
    Algemene voorwaarden

    Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid