Onze geschiedenis

“De bron van Vijfhart bevindt zich in Arnhem. Daar hadden mijn opa en oma een groentezaak. Ze waren niet de enige in de buurt. Daarom besloten ze het anders te doen. Zo ging opa liever zelf naar de veiling in plaats van de groenten te kopen via een grossier. Ook reed hij met een kar door Arnhem en leverde aan bijna alle hotels van de stad. Mijn oma stond in de zaak. Al die andere groentezaken verdwenen, maar die van mijn opa en oma bleef bestaan.”

 

“Anders doen. Dat zat ook in de genen van mijn vader die in 1984 Vijfhart oprichtte. Hij had tal van banen gehad in de IT-sector toen hij een kans zag in de tijd dat Oracle zich ontwikkelde als een van de grootste leveranciers van software pakketten. De Oracle-opleidingen deden ze bij Oracle zelf, klassikaal. Dát kon anders, besloot mijn vader. Individueel en in het Nederlands. Het bleek een gouden zet.”

 
Bastiaan en Eef

“We willen en weten bij Vijfhart het beste uit mensen te halen. Dat is onze missie. We helpen ze maximaal te presteren. Bieden mensen een vertrouwde werkomgeving waarin ze al hun talenten kunnen ontplooien. Als je mensen leert hoe ze succesvol kunnen zijn, ben je als bedrijf ook succesvol.”

 

“We sturen onze medewerkers niet alleen op targets en omzet. Dan heb je alleen oog voor de groei van je cijfers en niet voor de groei van je eigen mensen, en die zijn voor ons juist heel belangrijk. Omdat wij samen willen groeien. Door elkaar te helpen en uit te blijven dagen. Zodat we verder kijken dan het vertrouwde en ons blijven ontwikkelen.”

 

“Dat vraagt om een familie om je heen die je kunt vertrouwen. We hebben compassie voor elkaar. Iedereen krijgt een kans. Als je niet wilt, ook prima, maar houd de boel niet voor de gek. We laten mensen in hun kracht en laten elkaar niet vallen.”

 

“Het is zoals mijn vader mij heeft geleerd: noblesse oblige. Wees eerlijk, zeker in het zakendoen. Kom in ieder geval altijd je afspraken na en heb oog voor je medemens. Dat zou niet anders mogen zijn. Maar is het wel. Meer dan tevreden klanten is wat wij willen. Daarom kies je voor Vijfhart.”

 

Bastiaan Janssen,
CEO Vijfhart
Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
Algemene voorwaarden

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid