Lesmethoden

Wij hechten veel waarde aan de wensen en behoeften van onze cursisten. Iedereen leert op zijn eigen manier. Daarom hebben we drie specifieke lesmethoden ontwikkeld.

Persoonlijk begeleid leren
Alleen de onderdelen leren die jij wilt leren en dat in je eigen tempo. Dit omschrijft persoonlijk begeleid leren het beste. Je behandelt individueel de lesstof op één van onze locaties. Zo leer je alleen datgene wat je persoonlijk nodig hebt. Jouw kennis en de gewenste competenties zijn hierbij het uitgangspunt. Tijdens de cursus maak je meerkeuze- en open vragen die je daarna één-op-één behandelt met de trainer. Hierdoor zorgen we ervoor dat je de lesstof aan het einde van de cursus echt beheerst.

Klassikale cursus
Bij de klassikale cursussen speelt de interactie binnen de groep een belangrijke rol in het leerproces. Niet alleen met de trainer, maar ook met de medecursisten. Naast het behandelen van de theorie maken de cursisten individueel opdrachten. De antwoorden worden daarna klassikaal behandeld. De lesstof wordt zo beter opgeslagen en de cursist leert van andere bedrijfsproblemen en vraagstukken. De cursist kan dit vervolgens weer doorvertalen naar de eigen organisatie.

FusionTeach
Met de juiste mix van online en offline leren is FusionTeach de blended lesmethode van Vijfhart. Naast de ondersteuning van een gecertificeerde en ervaren trainer, krijg je praktijkdagen op één van onze locaties en kun je met een online leeromgeving overal 24/7 leren. Aan de hand van een op maat gemaakt opleidingsplan, volg je de leerroute die past bij jouw kennisniveau en wensen. Wat, waar en wanneer leren…. jij bepaalt!

FusionTeach Office
Efficiënter werken met de verschillende Office programma’s bespaart medewerkers veel werk en tijd. Meet het huidige kennisniveau en laat medewerkers alleen datgene leren wat ze nog niet weten. Met FusionTeach Office volgen ze hun persoonlijke leerroute. Meer weten?

 

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
Algemene voorwaarden

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid