Maatwerk

Ook voor de invulling van een specifieke opleidingsvraag denken we graag met je mee. Met de flexibele invulling van lesmethode, inhoud en locatie kunnen we aan elke wens voldoen. Je hebt de keuze uit een maatwerk training of incompany training.

Maatwerk training
Bij een maatwerk training is een bestaande training meestal het uitgangspunt. Deze training wordt in overleg aangepast aan jouw specifieke wensen en behoeften. Maatwerk trainingen kunnen bij jou op locatie plaatsvinden maar je kunt ook voor één van onze opleidingslocaties kiezen.

Incompany training
Meerdere medewerkers tegelijk opleiden binnen jouw organisatie? Dat kan bij ook bij Vijfhart IT-Opleidingen. Wij verzorgen onze cursussen ook incompany. Dat wil zeggen op iedere gewenste locatie. Wel zo makkelijk.

Een Cedeo-erkenning voor maatwerk
Wat onze klanten van onze IT cursussen en trainingen vinden, zegt veel over de kwaliteit. Om die kwaliteit goed in de gaten te houden, voeren we twee keer per jaar een klanttevredenheidsonderzoek uit. Daarvoor schakelen we de onafhankelijke organisatie Cedeo in. Meer dan 80% van onze cursisten moet tevreden of zeer tevreden zijn om de Cedeo- erkenning te krijgen. Dit is voor de vijfde keer op rij gelukt. Daar zijn we best trots op!

Meer weten over maatwerk? We horen graag van je.

  Pageloader
  Onderwerpen
  Actieve filters: Wis alle filters
  Pageloader
  Algemene voorwaarden

  Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid