Microsoft Inspire 2020 Kortingsactie!

Als één van de snelst groeiende opleidingspartners van Microsoft is Vijfhart al jaren aanwezig op Microsoft Inspire, hét event voor alle Microsoft partners wereldwijd. Tijdens dit event in Las Vegas presenteert Microsoft de laatste ontwikkelingen en het belangrijkste nieuws voor komend jaar. Als Microsoft partner krijgen wij alles te horen over komende product innovaties en delen wij best practices en ervaringen met elkaar. Zo ben jij ervan verzekerd dat onze Microsoft trainingen altijd kloppen voor jou.

Door COVID-19 gaat Inspire in Las Vegas dit jaar helaas niet door. Maar, we willen jou op een andere manier meenemen in ons Microsoft Partnership met onze speciale Microsoft Inspire 2020 Kortingsactie!

De actie in het kort

 • 3 Microsoft trainingen volgen = 2 betalen*
 •  Kies uit meer dan 80 trainingen, veelal met startgarantie
 •  Klassikaal en/of virtueel, dat bepaal je zelf
 •  Wees er snel bij. Deze actie loopt nog tot 1 augustus!

Wil jij dit jaar nog jouw Microsoft certificering behalen? *Bekijk hier de voorwaarden van deze actie en kies snel jouw gewenste trainingen.

Microsoft development en beheer trainingen

 

 

Microsoft 365 trainingen

 

 

Hoe werkt het?

Reserveer jouw plek bij 3 trainingen en vul de kortingscode: #INSPIRE2020 in bij het opmerkingenveld in de laatste stap van het aanmeldproces op onze website. De korting verwerken wij achteraf, dus schrik niet wanneer deze niet verwerkt is op de automatische bevestiging. Vragen over de trainingen, of liever telefonisch boeken? Neem dan contact met ons op via 088 – 542 78 48 of vul ons contactformulier in.

Voorwaarden kortingsactie

 • De gekozen trainingen dien je te volgen vóór 1 januari 2020 in ons open rooster.
 • De boeking dient gedaan te worden vóór 1 augustus 2020.
 • Je krijgt de training met de laagste prijs gratis.
 • Deze actie geldt niet in combinatie met bestaande kortingsafspraken, specials, partnertrainingen en/of de Groeikaart.
 • Kijk bij de betreffende training welke lesmethodes beschikbaar zijn.

Mogelijk ook interessant voor jou

 • Ebook: Microsoft Role-Based certificeringen. In dit ebook lees je onder andere welke impact de cloud op Microsoft heeft en hoe daardoor de noodzakelijke nieuwe certificeringsstrategie eruitziet. Vraag hier het gratis ebook aan. 
 • Microsoft Role-Based certificeringsposter (pdf). Met deze poster zie je in één oogopslag welke trainingen je moet volgen om een expert in jouw vakgebied te worden. Download hier de poster. 
 •  Digital Dutch Day op 24 juli. Speciaal voor Nederlandse Microsoft partners. Microsoft brengt jou tijdens deze dag op de hoogte met meeslepende webinars over alle ontwikkelingen die je organisatie verder helpen. Bezoek de site van Microsoft. 
Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
Algemene voorwaarden

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid