Vijfhart diensten

Vijfhart diensten

De digitale transformatie! Hoe blijf ik relevant?

Het maakt niet meer uit binnen welke sector je werkt: IT, finance, overheid, of consultancy. Klanten zijn veeleisender geworden. Processen moeten efficiënter en flexibeler. Stakeholders binnen en buiten de organisatie willen nauw betrokken blijven bij projecten. En iedereen heeft het druk. Tegelijkertijd mag de regie niet uit het oog worden verloren en volgen IT-innovaties elkaar steeds sneller op.

Bij Vijfhart zien wij dat veel bedrijven worstelen met de gevolgen van digitale transformatie: Hoe buig je de processen en diensten binnen de organisatie om naar de veranderende vraag uit de markt? Hoe maak je medewerkers klaar voor de nieuwe manier van samenwerken en voor de nieuwe technieken en methodieken die daar voor nodig zijn?

Vaak zie je dat organisaties niet duidelijk voor ogen hebben wat de digitale transformatie vraagt van hun organisatie en van hun medewerkers. Het gevolg: dure investeringen in de verkeerde IT-opleidingen, nieuw aangeleerde competenties die verdampen in een oude mindset en een achterhaald applicatielandschap en bijbehorende werkprocessen.

Wij denken dat dit anders kan.

Om die reden bieden wij vanuit Vijfhart transitie diensten aan die bestaan uit;

 • Transities;
 • Learning Services
  • Vijfhart Groeimonitor®
  • Vijfhart Groeiprofielen®
 • Overige diensten
  • Examens afnemen bij Vijfhart
  • Maatwerk/incompany
  • Vijfhart Groeikaart

Vanuit onze expertise als IT-opleider helpen wij bedrijven bij het duurzaam integreren van IT met de business doelstellingen blijvend voor ogen. Daarnaast begeleiden wij HR- en IT-professionals bij het toekomstgericht nadenken over de benodigde IT-competenties binnen de organisatie. Het investeren in je huidige medewerkers blijft van belang gezien het aanhoudende tekort aan goed opgeleide IT-professionals.

Wij horen regelmatig van bedrijven dat de gemengde aanpak – begeleiding bij de digitale transformatie in combinatie met de business – echt helpt om relevant te blijven: voor klanten, maar ook voor de medewerkers binnen de organisatie. Dit jaar hebben wij de Computable Award ‘Opleider van het jaar’ mogen ontvangen, dat wellicht ook iets zegt over onze vakkundige aanpak.

Uiteraard kan je altijd bij ons terecht voor de beste IT-opleidingen. Van Hard- en Soft Skills tot Methodieken. Alles wat de IT’er nodig heeft om zich te blijven ontwikkelen.

Heb je vragen voor ons?

Heb je vragen over onze diensten of heb je advies nodig? Stuur ons een bericht. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas vulputate tellus ac lorem vestibulum bibendum. Nullam dignissim tristique tortor a finibus. Cras vel dolor fringilla, imperdiet turpis quis, blandit erat.

  Onderwerpen
  Actieve filters: Wis alle filters
  Pageloader
  Algemene voorwaarden

  Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid