Microsoft SA Vouchers

Microsoft SA Vouchers

Gratis trainingsdagen met Microsoft Software Assurance Training Vouchers (SATV)
Na aanschaf van bijvoorbeeld een Enterprise Agreement of een Open Value Agreement biedt Microsoft de mogelijkheid trainingen te volgen met SA Training Vouchers. Deze vouchers kun je inwisselen voor gratis trainingsdagen bij een Microsoft Learning Partner, zoals Vijfhart IT-Opleidingen.

De Software Assurance Training Vouchers kun je gebruiken voor geselecteerde trainingen voor IT professionals en eindgebruikers. Kijk op Microsoft SA Course om te zien welke trainingen beschikbaar zijn. Afhankelijk van het aantal Office en/of Windows licenties beschik je over een bepaald aantal trainingsdagen.

Verzilveren SA Training Vouchers

Het verzilveren van de Software Assurance Training Vouchers gebeurt in drie stappen:

 1. Activeren
  De Software Assurance benefit manager activeert de SA vouchers via de Volume Licensing Service Center (“VLSC”) website van Microsoft. Dit gebeurt eenmalig om alle vouchers te activeren.
 2. Genereren en toewijzen
  Na activatie kan de benefit manager de voucher genereren en toewijzen aan medewerkers. Dit kan door de naam en mailadres van de medewerker en het aantal trainingsdagen op te geven. Na het toewijzen is de voucher 180 dagen geldig.
 3. Reserveren
  Een medewerker kiest een training die hij of zij wilt volgen. Na keuze moet hij/zij de Learning Partner de details van de SA training voucher doorgeven. Deze gegevens staan in de voucher bevestiging email.

 Verlopen

De mogelijkheid om vouchers toe te wijzen (stap 2), verloopt op de einddatum van het contract. Alle niet toegewezen trainingsvouchers vervallen op dat moment. Toegewezen SA training vouchers zijn 180 dagen geldig na toewijzing. Binnen deze tijd moet de training zijn gevolgd.

 Voucher dagen / trainingsdagen

Als de benefit manager SA training vouchers creëert en het blijkt dat de training korter is dan de toegewezen dagen, dan worden de extra dagen automatisch teruggegeven. De benefit manager kan de voucher ook terugnemen en een nieuwe creëren met het juiste aantal dagen (als deze nog niet is gereserveerd door de Learning Partner). Als het aantal dagen van de training groter is dan het aantal beschikbare voucher dagen, kan er worden bijbetaald aan de Learning Partner om de volledige training te kunnen volgen.

Kunnen wij je helpen?
Heb je nog vragen of wil je jouw SA vouchers verzilveren? Vul dan onderstaand contactformulier in of bel ons op 088 542 78 48.

  Onderwerpen
  Actieve filters: Wis alle filters
  Pageloader
  Algemene voorwaarden

  Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid