Java voor testers (met Startgarantie)

Voor de beginnende software tester die Agile wil leren werken, hebben wij nu de training ‘Java voor testers’ ontwikkeld. In deze cursus leer je Java code te begrijpen en leer je kleine checks schrijven in Java. Met deze cursus leg je een goede basis voor jouw verdere loopbaan als agile software tester. Doel van de cursus is om basiskennis te verkrijgen voor het schrijven van ‘testautomatiseringscode’ in java. In de cursus ga je in op de basisprincipes van Java, zoals datatypen, variabelen en ‘methods’ om uiteindelijk te eindigen met kennis over garbage collection, foutafhandeling en lambda expressies. Om ervoor te zorgen dat het leerproces zo makkelijk en aangenaam mogelijk verloopt voor jou, hebben we onze eigen unieke methode ontwikkeld.

FusionTeach

Sommige mensen leren het best in een klassikale omgeving met een docent voor de klas die stap voor stap de lesstof doorneemt. Helaas heeft niet iedereen de tijd om één of meerdere dagen helemaal vrij te maken om een cursus te volgen. Met alle middelen die tot onze beschikking staan, hoeft dit geen obstakel te zijn om jouw kennis up-to-date te houden. Om jou zo goed mogelijk te ondersteunen hebben wij FusionTeach ontwikkeld. Een manier van blended learning, waarbij we de mogelijkheden van off- en online combineren om tot een op maat gemaakt opleidingsplan te komen. Met jouw persoonlijke mijn.vijfhart.nl zorgen we ervoor dat jij kunt leren hoe, waar en wanneer jij wilt!

Startgarantie

Naast de mogelijkheid om te leren op de manier die het best aansluit bij jouw wensen geeft Vijfhart sinds kort startgarantie op bepaalde cursussen. Dit betekent dat je zeker weet dat de cursus door gaat als je je inschrijft, mits er nog genoeg plekken beschikbaar zijn uiteraard. Binnen de dynamische wereld van de IT is het belangrijk dat jij en jouw collega’s continu op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Niets is vervelender dan je inschrijven voor een cursus om vervolgens een paar dagen van te voren te horen dat de cursus niet doorgaat door een gebrek aan deelnemers. Schrijf je je in voor één van onze cursussen met startgarantie dan ben je ervan verzekerd dat jouw cursus doorgaat op de aangegeven plaats en het aangegeven tijdstip.

Boek dus vandaag nog deze cursus voor 8 en 29 november en ervaar het leren via onze unieke Fusion Teach methode. Één ding weet je in ieder geval zeker. De cursus gaat sowieso door!

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Pageloader
Algemene voorwaarden

Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid