CCIE 360 R&S Advanced Workshop 1

CCIE 360 R&S Advanced Workshop 1(Partnercursus)

Wist je dat….

Vijfhart is verkozen tot opleider van het jaar door Computable

Algemeen

Doel

 • Perform the necessary and invariant configuration and troubleshooting steps for the following key Cisco CCIE Routing and Switching technologies.
 • Frame Relay
 • Cisco Catalyst 3560 core operations
 • IGPs (OSPF, EIGRP, RIPv2)
 • Route redistribution
 • BGP
 • IP multicast
 • MPLS Layser 3 VPNS's
 • Router and Cisco Catalyst QoS

Doelgroep

Iedereen die zich aan het voor bereiden is voor het CCIE Routing & Switching examen en die drie tot zes maanden is verwijderd van de lab praktijkdatum. Van Certificerings kandidaten wordt verwacht dat ze en diepgaande kennis hebben van de onderwerpen in de examen blueprint en ze worden sterk aangeraden een minimale werkervaring te hebben van drie tot vijf jaar voordat ze deelnemen aan een certificerings poging!

Voorkennis

Onderstaande voorkennis is vereist:

Een geldige CCNP of CCIP Certificering
CCIE geschreven examen 350-001behalen
Een CCNP begripsniveau van het configureren en troubleshooten van data layer technologien, IGP routing protocols, basis redistributie en BGP.
Het is aanbevolen dat de deelnemers de 'self-paced' Cisco 360 Learning modules over Data link layer technologien, Frame Relay, IGPs, Troubleshooting, BGPen MPLS Layer 3 VPN hebben gecompleteerd.

Persoonlijk advies?

Matthijs Kuipers

Accountmanager

Onderwerpen

All labs are supported by the web-accessible and highly interactive Mentor Guide. If you require more information the topology for the individual labs then please view the relevant datasheets.

 • Day 1 – 12 hour day
  • Pursuing the Cisco CCIE
 • Graded Assessment Lab1 (6hours) – Challenges the issue-spotting skills of learners by using the following core technologies – Frame Relay, Cisco Catalyst 3560, OSPF, EIGRP, RIPv2, Redistribution and BGP
 • Day 2 – 9 hour day
  • Graded Assessment Lab Review.
  • Data Link Layer Technologies and IGP Routing Protocols
  • BGP
  • Lab BGP
 • Day 3 – 9 hour day
  • MPLS Layer 3 VPN
  • Lab MPLS Layer 3 VPN
  • Multicast
  • Lab IP Multicast
 • Day 4 – 12 hour day
  • RouterQoS
  • Lab Router QoS
  • Cisco Catalyst QoS
  • Lab Cisco Catalyst QoS
  • Begin Graded Assessment Lab 2 (8 hours) – This lab is designed to end the course with the learner experiencing a hands-on lab that contains the same number of general topics as in the actual Cisco CCIE lab.
 • Day 5 – 6 – 8 hour day
  • Complete Graded Assessment Lab and Review

Planning & Prijs

Pageloader
Alle prijzen zijn excl. BTW.
Meer informatie over incompany of maatwerk
Cursus: CCIE 360 R&S Advanced Workshop 1

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over de incompany- en maatwerkmogelijkheden van deze cursus.

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Opmerking of vraag


  Wil je meer informatie ontvangen, een vrijblijvende offerte ontvangen of een brochure van deze cursus downloaden? Vul onderstaande gegevens in en je ontvangt de brochure of informatie binnen één werkdag.


   Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

    Akkoord met opvolging en privacyvoorwaardenIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

     AkkoordIk ga akkoord met de privacy voorwaarden

     Andere reviews

     ervaringen verzameld via Logo Springtest

     Lucienne Groenendaal

     Secretarieel medewerkster

     "Training was prima, goede tips gekregen met af en toe een grap en grol. Locatie was prima, goed verzogd vwb koffie/thee, fruit en koekje. Mensen ook zeer vriendelijk. Lunch was perfect en zeer uitgebreid."

     9

     Ariana Scheepers

     "De cursus was goed, en de verzorging ook!Ik heb er veel van opgestoken! De lokatie in Nieuwegein is goed te bereiken met het openbaar vervoer, dus dat is prettig. Tot een volgenden keer."

     10

     Eric Pos

     Procesbeheerder bij Gemeente Amersfoort

     "Ik vond de training erg leerzaam. De inhoud was van een hoog niveau en de docent was goed thuis in de materie. Ik stel het vooral op prijs dat er diep op de concepten werd ingegaan."

     9
     Betalen op later moment
     Schrijf je eerst in en betaal later op rekening of met de Groeikaart.
     8,3 gemiddeld op Springest
     Meer dan 450 cursisten deelden hun ervaring.
     Pageloader
     De cursus is toegevoegd aan jouw favorieten.

     Jouw favorieten kun je bekijken via je profiel (deze vind je in het menu bovenaan de website).

     Wij helpen je graag

     Geen tijd om ons gehele aanbod aan cursussen te bekijken? Of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag. Vul onderstaande vragen in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.


     Cursus: CCIE 360 R&S Advanced Workshop 1

      E-mailadres

      Telefoonnummer

      Opmerking of vraag


      Meer weten

      Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over deze cursus.


      Cursus: CCIE 360 R&S Advanced Workshop 1

       Wij helpen je graag

       Geen tijd om ons gehele aanbod aan cursussen te bekijken? Of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag. Vul onderstaande vragen in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

       CCIE 360 R&S Advanced Workshop 1

        Naam

        E-mailadres

        Telefoonnummer

        Opmerking of vraag

        Lesmethoden

        Jij  bent ons uitgangspunt

        Jouw wensen en behoeften staan voor ons centraal. Iedereen groeit op zijn eigen manier. Daarom hebben we drie specifieke lesmethoden ontwikkeld.

        Persoonlijk begeleid
        Jij kiest je onderdelen en leert in je eigen tempo. Dit omschrijft persoonlijk begeleid leren het beste. Je behandelt de lesstof zelf op één van onze locaties. Zo kies je alleen de stof die je persoonlijk nodig hebt. Je kennis en de gewenste competenties zijn hierbij de uitgangspunten. Tijdens de cursus beantwoord je meerkeuze- en open vragen. Daarna neem je deze één-op-één door met de trainer. Zo zorgen we ervoor dat je de lesstof aan het einde van de cursus echt beheerst.

        Klassikale cursus
        Bij de klassikale cursussen speelt de interactie met trainer en medecursisten een belangrijke rol in het leerproces. Samen behandelen we de theorie en daarna maak je zelf opdrachten. De antwoorden bespreken we klassikaal. Zo sla je de lesstof beter op en leer je van situaties en vraagstukken in andere bedrijven. Die ervaringen kun je weer doorvertalen naar je eigen organisatie.

        FusionTeach
        FusionTeach is onze blended lesmethode en bied je de juiste mix van online en offline leren. Je krijgt les en steun van een gecertificeerde en ervaren trainer tijdens praktijkdagen op één van onze locaties.  En met onze online leeromgeving kun je overal en altijd leren. Met een op maat gemaakt opleidingsplan volg je de leerroute die past bij je kennisniveau en wensen. Jij bepaalt wanneer, waar en hoe je groeit!

        FusionTeach Office
        Efficiënter werken met Microsoft Office bespaart veel werk en tijd. Meet het huidige kennisniveau en bepaal welke kennis nodig is. Met FusionTeach Office volg je je persoonlijke leerroute. Meer weten?

        Meer informatie
        Onderwerpen
        Actieve filters: Wis alle filters
        Pageloader
        Algemene voorwaarden

        Jouw persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt. Je stemt hiermee in dat wij jou van onze aanbiedingen op de hoogte houden. In al onze correspondentie zit een afmeldmogelijkheid